İLLA AYIRMA YÖNTE Mİ Mİ?

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
CÜMLETEN HAYIRLI CUMALAR ÜSTADLAR.EKİM AYI 15 İNDEN BERİ 2 ÇİFTİM VAR SÜREKLİ KUR YAPIYORLAR DİŞİLER SÜREKLİ YUVAYA GİDİP ÇIKIYOR, ÖPÜŞÜYORLAR, BİRBİRLERİNE KUSUYORLAR, AMA GELİN GÖRÜNKİ DAHA NE ÇİFTLEŞTİKLERİNE ŞAHİT OLDUM NEDE DİŞİLERİN POPOLARINDA BİR ŞİŞLİK YOK. HERŞEYLERİNİ EN GÜZEL ŞEKLİYLE VERİYORUM YEMİ SUYU EKSİK OLMUYOR.MAMAYI KENDİM HERŞEYİ TAM KIVAMIYLA VERİYORUM. VİTAMİN OLARAK SÜPER-VİT FORTE KULLANIYORUM.KAFESLERİ 3 GÜNDE BİR TEMİZLENİYOR. BANA DA ALIŞTILAR ARTIK KAFESİ TEMİZLERKEN BİLE YERLERİNDEN KIMILDAMIYORLAR YANİ O KADAR RAHATLAR. NE YAPAYIM DAHA TIK YOK. BU KADAR BİRBİRİNE ALIŞMIŞ ÇİFTLERİ İLLAKİ ÇİFTLEŞSİNLER DİYE AYIRMAM MI GEREK.TEŞEKKÜRLER.

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Herkes aynı şeyi söyleyecek.Sabırlı ol.Anlattıklarına göre her şey yolunda.Aynen devam edersen çok sürmez çiftleşmelerine şahit olursun.

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Kuşların kafeslerle yuvalıklarla birlikte fotoğraflarını koyarsanız belki bir eksikliği buradaki üstadlar farkedip size söyleyebilir. Bazen her şeyi tam yaptığımızı düşündüğümüzde bile eksiklikler olabiliyor! confusedtw

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kemal SOYLU' Alıntı:
Kuşların kafeslerle yuvalıklarla birlikte fotoğraflarını koyarsanız belki bir eksikliği buradaki üstadlar farkedip size söyleyebilir. Bazen her şeyi tam yaptığımızı düşündüğümüzde bile eksiklikler olabiliyor! confusedtw
+1

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Söylediklerine göre her şey yolunda gidiyor. Sabır göstermekten başka çaren yok

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
resimleri koyacam inşallah bu arada bu akşam baktım dişilerin popoları şişip şişip iniyor :) bu ne anlama geliyor.bir dişinin poposundaki tüyler dökülmüş açılmış popo ama karnı boş

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
resimleri koyacam inşallah bu arada bu akşam baktım dişilerin popoları şişip şişip iniyor :) bu ne anlama geliyor.bir dişinin poposundaki tüyler dökülmüş açılmış popo ama karnı boş
Resimleri yükle bakalım Bekir hocam... Çünkü anlattıklarınıza göre hiçbir eksik yada problem yok gibi...