İMZA ÖRNEKLERİ

ziya

Üyemiz
Adı
ziya
Soyadı
öz
Ramazan abiiiii... Sana ulaşmak obamaya ulaşmaktan zor abiiiii... :)))=))))

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
RAMAZAN ŞAHİN' Alıntı:
şahin kardeşim  yeni araban hayırlı uğurlu olsun  allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

Şahin kardeşim hayırlı olsun yeni araban fakat bu arabalar çok yakıt yakar seni biraz düşünceli gördüm acaba bu arabanın yakıtını nasıl dolduracağınımı düşünüyorsun confusedtw pray

RAMAZAN ŞAHÜN

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
papaganevi.com
Adı
RAMAZAN
Soyadı
ŞAHİN
selahattin abi  gülü seven dikenine katlanırmış
şahin kardeşim  nasıl olsa muhabbetler ürüyor  acaba bunların yanında bende papağan üretimine girsemmi    diye düşünüyor

RAMAZAN ŞAHÜN

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
papaganevi.com
Adı
RAMAZAN
Soyadı
ŞAHİN
selahattin abi  yavuz kardeşimle beraber bizsiz çiğ köfteleri elbirliğiyle götürüyorsunuz.  hiç arkadaşlarıda çağıralım dediğiniz yok  bizsiz nasıl boğazınızdan geçiyor.

hadi bi kere yaptınız yediniz  hatta satıp para bile kazandınız  bana her hafta yapıp afiyetle de yiyorsunuz gibi geldi  birdaha ki  partiye davet bekliyorum  haberiniz olsunnnnnn

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
RAMAZAN ŞAHİN' Alıntı:
selahattin abi  yavuz kardeşimle beraber bizsiz çiğ köfteleri elbirliğiyle götürüyorsunuz.  hiç arkadaşlarıda çağıralım dediğiniz yok  bizsiz nasıl boğazınızdan geçiyor.

hadi bi kere yaptınız yediniz  hatta satıp para bile kazandınız  bana her hafta yapıp afiyetle de yiyorsunuz gibi geldi  birdaha ki  partiye davet bekliyorum  haberiniz olsunnnnnn

:D :D :D

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ramazan abi sonunda yavuz kardeşimizin 2 sene önce vermiş olduğu çiğ köfte sözünü yerine getirdi
Bundan sonra yavuza çiğ köfte ile ilgili hiç şey söylemeyeceğim çiğ köfteler harikaydı aslında biz çok kalabalıktık
Diğer arkadaşlarımız serkan küccük,tuncay çakmak,akın akın,cemal tanış,yavuz ve oğuz deniz kardeşler ismini sayamadığım daha bir sürü arkadaş evlerinden bakkala gidiyorlar diye çıkıp yanımıza çiğ köfte yemeğe geldiler
Ailelerinden habersiz geldikleri için resimlerini çekilmesini istemediler

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Valla bunu saymam tadı damağımda kaldı bir daha isterim hem ramazan abiyi çağırmamışsınız bu ziyafette oda olmalıydı. Yavuz abi ikincisini bekliyoruz dört gözle haberin olsun feshane etkinliğinden önce yaparsın herhalde  smileki smileki smileki

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Başka kimsenin sesi çıkmadığına göre bir benim gözüm kalmış çiğ köftelerde tok bir forumumuz var maşallah icon_think