İnanmayacaksınız ama bu kuş 7 yaşında.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
mama takviye edebilirsiniz. Şişmanlar ama irileşeceğini sanmam. Fazla şişmanlatmayın ama. Yumurta mamasının tarifini de sitede bulabilirsiniz

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
hiç bişey yapamazsın 2 sininde ırkları farklı ayrıca kuş yedi yaşında diyosunuz yani yaşlı kuş zaten 2-3 yıl sonra vadesi dolacak fazla uğraşma yemini suyunu ve mamasını ver bari son zamanlarını güzel yaşasın.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
hiç bişey yapamazsın 2 sininde ırkları farklı ayrıca kuş yedi yaşında diyosunuz yani yaşlı kuş zaten 2-3 yıl sonra vadesi dolacak fazla uğraşma yemini suyunu ve mamasını ver bari son zamanlarını güzel yaşasın.
ırkları farklı doğru ama vadesi dolmuş diye fazla uğraşılmayacak diye bir şey yok  friend

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Söylendiği gibi ikiside farklı ırklar o yüzden istediğin kadar mama ver bu sadece yağlanmasına ve haraek kabiliyetini yitirmesine neden olur.. Ayrıca yaşlı olduğu için sağlığı açısındanda tehlikeli

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
ırkları farklı doğru ama vadesi dolmuş diye fazla uğraşılmayacak diye bir şey yok  friend
yerli kuşu ingiliz yada çek kadar iri yapamayağımıza göre irileştirme sevdasına zaten 7 yaşında olan bir kuşa eziyet çektirmenin bir anlamı yok diye düşünüyorum

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
yerli kuşu ingiliz yada çek kadar iri yapamayağımıza göre irileştirme sevdasına zaten 7 yaşında olan bir kuşa eziyet çektirmenin bir anlamı yok diye düşünüyorum
haklısın abi de iyi yemler verince kuş uğraşmış olmuyor mama verince falan yoksa hayvanı alttan üstten çekip irileştirmiyoruz.  rotfl bu işin şaka yanı tabii ben ne demek istediğini anladım abi doğru söylüyorsun düşününce iyi geceler

rtsa

Üyemiz
Adı
vedud
Soyadı
erdoğmuş
Vedat ŞEN' Alıntı:
Söylendiği gibi ikiside farklı ırklar o yüzden istediğin kadar mama ver bu sadece yağlanmasına ve haraek kabiliyetini yitirmesine neden olur.. Ayrıca yaşlı olduğu için sağlığı açısındanda tehlikeli
doğurmaz dimi bu yaştan sonra?

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
7 yaşına sağ salim getirip hala gözünün içine bakmak çok güzel bir vefa örneği tebrik ederim. İnşallah daha nice torunlarınız olur bu kuştan.