İngiliz Fiyatı

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Selamun Aleyküm ustalarım. Uzun zamandır müşterisi olduğum bir hayvan dükkanı var. 4 tane ingiliz çifti var hepsi yumurtalı iri parlak renkli çiftler. Pek almak istemiyorum ama fiyatını sordum. 250 dedi. Ama sana 200 dedi. Sonra gittim sordum alan yokmuş 200e düşürmüş fiyatı.
Sizce iri ingiliz çiftini en az 4-5 yumurtalı fiyatı 200 uygun mudur? Üreticilerde ne kadardır genel olarak? Ya da olması gereken fiyatı nedir sormak istedim? Eğer hemen hemen aynı fiyatsa bir üreticiden almak istiyorum açıkçası. Yardımlarınız için teşekkürler.

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
petshop yerine üreticiden almak tabiki de daha iyi olur ayrıca fiyat konusundada yardımcı olurlar 200 lia gibi bir fiyat vereceklerini sanmam.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Erhan KİRET' Alıntı:
petshop yerine üreticiden almak tabiki de daha iyi olur ayrıca fiyat konusundada yardımcı olurlar 200 lia gibi bir fiyat vereceklerini sanmam.
+1

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
forumdaki fiyatlar aşağı yukarı belli(yani fazla)
4-5 yumurtalı ingiliz çifti 250 tl den aşağı vereceklerini sanmam....

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
900 üzerinde iletinizi var, bu durumda ingiliz kuşu ile kırma ingilizleri ayırd edebildiğinizi varsayamamız gerekiyor. Yine de emin değilseniz bu farkı ayırd edebilecek birisi ile birlikte dukkana gidin ve kuşları inceleyin öncelikle. Emin olduğunuzda eğer fiyat hala 200 lira ise bence alın...200 liraya garanti yumurtlayan ingiliz çift heryerde bulunmaz.

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
900 üzerinde iletinizi var, bu durumda ingiliz kuşu ile kırma ingilizleri ayırd edebildiğinizi varsayamamız gerekiyor. Yine de emin değilseniz bu farkı ayırd edebilecek birisi ile birlikte dukkana gidin ve kuşları inceleyin öncelikle. Emin olduğunuzda eğer fiyat hala 200 lira ise bence alın...200 liraya garanti yumurtlayan ingiliz çift heryerde bulunmaz.
+1

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
satmak için eski boş yumurtalarını altına koymuş olabilir.  fiyat elden çıkarmak isteyen ve hepsini alacak kişi için normal. 5 çiftten illaki birisinin yavrusu çıkmıştır yada dişilerin karnı şiştir yumurta vardır. dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
YİNE BİR PETSHOP ŞÜPHE VAKASI  NE  OLACAK BU ADAMLARIN HALİ :)  SÖYLE  KUŞLARA BİR BAKIN İLETİ SAYINIZ GÜNAY ABİMİNDE  DEDİĞİ GİBİ SİZİN BİLGİLİ  OLDUĞUNUZU DESTEKLER  BAKIN KONTROL EDİN AYAKLARINA KANATLARINA GAGA BAKIŞLAR TUNEK DURUSU ANÜS BÖLGESİ  KONTROL İYİCE İNCELEYİN ÇÜNKÜ FİYAT UYGUN  HEMDE OLDUKCA  VE  EĞER  GÜVENDİĞİNİZ  BİR ESNAFSA KACIRMAYIN  AMA  BEN DERİMKİ  BURADA  KAYDE  VE  SAYGIYA DEĞER BİR  YIĞIN ÜSTADIMIZ VASIFLI KUŞLARIN YAVRULARINI  CİDDİ ANLAMDA  UYGUNA SATMAKTA ALIN BİRER DİŞİLİ ERKEKLİ YAVRU ALIN ONLARDAN HEM EVSE EV  ÜRETİMHANE İSE ÜRETİMHANEYE ALIŞSIN  HEM SAĞLILARIN EMİN OLURSUNUZ HEMDE  ALDIĞINIZ KİŞİDEN DETAYLI BAKIM KÜRLERİNİ ÖĞRENİP BAKIMLARINA DEVAM EDERSİNİZ  VE SAĞLIKLI YAVRULAR ALABİLİRSİNİZ...

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Karahan UZUN.' Alıntı:
YİNE BİR PETSHOP ŞÜPHE VAKASI  NE  OLACAK BU ADAMLARIN HALİ :)  SÖYLE  KUŞLARA BİR BAKIN İLETİ SAYINIZ GÜNAY ABİMİNDE  DEDİĞİ GİBİ SİZİN BİLGİLİ  OLDUĞUNUZU DESTEKLER  BAKIN KONTROL EDİN AYAKLARINA KANATLARINA GAGA BAKIŞLAR TUNEK DURUSU ANÜS BÖLGESİ  KONTROL İYİCE İNCELEYİN ÇÜNKÜ FİYAT UYGUN  HEMDE OLDUKCA  VE  EĞER  GÜVENDİĞİNİZ  BİR ESNAFSA KACIRMAYIN  AMA  BEN DERİMKİ  BURADA  KAYDE  VE  SAYGIYA DEĞER BİR  YIĞIN ÜSTADIMIZ VASIFLI KUŞLARIN YAVRULARINI  CİDDİ ANLAMDA  UYGUNA SATMAKTA ALIN BİRER DİŞİLİ ERKEKLİ HEM EVSE EV  ÜRETİMHANE İSE ÜRETİMHANEYE ALIŞSIN  HEM SAĞLILARIN EMİN OLURSUNUZ HEMDE  ALDIĞINIZ KİŞİDEN DETAYLI BAKIM KÜRLERİNİ ÖĞRENİP BAKIMLARINA DEVAM EDERSİNİZ  VE SAĞLIKLI YAVRULAR ALABİLİRSİNİZ...
+1000

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Karahan UZUN.' Alıntı:
YİNE BİR PETSHOP ŞÜPHE VAKASI  NE  OLACAK BU ADAMLARIN HALİ :)  SÖYLE  KUŞLARA BİR BAKIN İLETİ SAYINIZ GÜNAY ABİMİNDE  DEDİĞİ GİBİ SİZİN BİLGİLİ  OLDUĞUNUZU DESTEKLER  BAKIN KONTROL EDİN AYAKLARINA KANATLARINA GAGA BAKIŞLAR TUNEK DURUSU ANÜS BÖLGESİ  KONTROL İYİCE İNCELEYİN ÇÜNKÜ FİYAT UYGUN  HEMDE OLDUKCA  VE  EĞER  GÜVENDİĞİNİZ  BİR ESNAFSA KACIRMAYIN  AMA  BEN DERİMKİ  BURADA  KAYDE  VE  SAYGIYA DEĞER BİR  YIĞIN ÜSTADIMIZ VASIFLI KUŞLARIN YAVRULARINI  CİDDİ ANLAMDA  UYGUNA SATMAKTA ALIN BİRER DİŞİLİ ERKEKLİ YAVRU ALIN ONLARDAN HEM EVSE EV  ÜRETİMHANE İSE ÜRETİMHANEYE ALIŞSIN  HEM SAĞLILARIN EMİN OLURSUNUZ HEMDE  ALDIĞINIZ KİŞİDEN DETAYLI BAKIM KÜRLERİNİ ÖĞRENİP BAKIMLARINA DEVAM EDERSİNİZ  VE SAĞLIKLI YAVRULAR ALABİLİRSİNİZ...