İngiliz Kırığı yavrularımın Satış ilanı hakkında

blueziya

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.ziyagokkaya.com
Adı
Ziya
Soyadı
GÖKKAYA
Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum. İngiliz kırığı diye satış ilanı vermiştim. kuşlarım ingiliz kırığı değil yerliymiş. Kuşlarımın hepsinin fotolarını Habil beye gönderip detaylı bir vasıf ve durumları hakkında bilgi vermesini istemiştim sağolsun cevap verdi. kendisine buradan teşekkür ederim. ben kuşları aldığım yerden ingiliz kırığı diye almıştım. bu işe başladığım zamanlarda ama yanılmışım tecrübesizlik ve cahillik neyse. böyle böyle tecrübe kazanacağız artık ne diyelim.
İlanım yanlış bilgi ve tam araştırmadan yazdığım için hepinizden özür diliyorum.
Bu arada kuşlarımıda sattım.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
suç sizde değil size onları o şekilde satanda yazıklar olsun öyle insanlara içleri nasıl rahat ediyor hala anlam veremiyorum özür dilemesi gereken biri varsa oda size onları o şekilde satandır

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
suç sizde değil size onları o şekilde satanda yazıklar olsun öyle insanlara içleri nasıl rahat ediyor hala anlam veremiyorum özür dilemesi gereken biri varsa oda size onları o şekilde satandır
++
bencede suçu o satan kişide aramak lazım insanlar nereden az bişey koparacağım diye uğraşıyor Allah ıslah etsin böyle insanları inşAllah.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Ziya GÖKKAYA' Alıntı:
Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum. İngiliz kırığı diye satış ilanı vermiştim. kuşlarım ingiliz kırığı değil yerliymiş. Kuşlarımın hepsinin fotolarını Habil beye gönderip detaylı bir vasıf ve durumları hakkında bilgi vermesini istemiştim sağolsun cevap verdi. kendisine buradan teşekkür ederim. ben kuşları aldığım yerden ingiliz kırığı diye almıştım. bu işe başladığım zamanlarda ama yanılmışım tecrübesizlik ve cahillik neyse. böyle böyle tecrübe kazanacağız artık ne diyelim.
İlanım yanlış bilgi ve tam araştırmadan yazdığım için hepinizden özür diliyorum.
Bu arada kuşlarımıda sattım.
Malesef abi bu işe başlayan her insanın karşısına böyle insanlar çıkıyor . Biraz tecrübe kazanılana kadar umarım her kesin karşısına satan ve alan içi iyi niyetli dostlarımızn çıkmasını ümit ediyorum.....

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
ÖNEMLİ DEĞİL KARDEŞİM, SEN ÖZÜR DİLEME HATANI DÜZELTME ERDEMLİĞİ GÖSTERDİN. BAZI KENDİNİ BİLMEZ ALLAH'I BİLMEZ ŞEREFSİZLER, İNSANLARI KANDIRIP KAR ETTİKLERİNİ SANIYORLAR. ANCAK BU YAPTIKLARI BURUNLARINDAN GELECEK FARKINDA DEĞİLLER. VAY ONLARIN HALLERİNE

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Aynen katılıyorum halil beye