forzaemre58
Üyemiz
- Web sitesi
- www.scoutanaliz.blogspot.com
- Adı
- Emre
- Soyadı
- Ayan
Tipik özellikleri ve diğer kuşlardan karakter olarak ne gibi farkı var ?
Emre AYAN.' Alıntı:Kuş biyolojisini bilen birini bulunuz burada ki cevapların çoğu atmasyon.
Emre beyin özelden yazdığı mesajdır.Siz değerli forum üyelerine saygılarımla sunarım.Emre AYAN.' Alıntı:Cevabını biliyorsan yaz,bilmiyorsan geç.Laf çarpmaya çalışmada ne oluyor !
mert abim boş ver.... biliyorum anlıyorum seni.. sende beni anladın abimMert AYDIN' Alıntı:Cansay Akkaya ya aynen katılıyorum.....
Alıntı yapılan: Emre AYAN. - Dün, 18:18:19
Kuş biyolojisini bilen birini bulunuz burada ki cevapların çoğu atmasyon.
Bu kadar önemsiz bir konu için kendinizi nutuk yazmaya zorlamayınCansay AKKAYA' Alıntı:Emre beyin özelden yazdığı mesajdır.Siz değerli forum üyelerine saygılarımla sunarım.
Kimin daha olgun karakterli olduğu;fikrini ve cevabını herkesin görebileceği şekilde yazamamaktan,kendi sözünün kendine hatırlatılmasına bile içerlemekten ve söylediği lafın arkasında durma cesareti gösterememekten sanırım daha iyi anlaşılır.
Saygılarımla,
canım ciğerim, aynı senin gibi biri daha vardı, oda almanyadan katılıyordu, karakter olarak aynı sen, tıpkı sen, yazık üzülüyorum sana...Emre AYAN.' Alıntı:Bu kadar içerleyebilenler değilde daha olgun karakterli kişiler cevaplarsa sevinirim.
Karakteri ne çabuk çözdünMert AYDIN' Alıntı:canım ciğerim, aynı senin gibi biri daha vardı, oda almanyadan katılıyordu, karakter olarak aynı sen, tıpkı sen, yazık üzülüyorum sana...
sen daha olgunsun abi!!!!