İNGİLİZ TAKIM

kenan ummaz

Yeni Üyemiz
Adı
Kenan
Soyadı
Ummaz
01-) IRKI:İNGİLİZ

02-) CİNSİYETİ: TAKIM

03-) YAŞI:1

04-) SAĞLIK DURUMU:MAŞALLAH

05-) BİLEZİK NO:

06-) FİYATI:  200

07-) GEÇERLİLİK TARİHİ:satılana kadar

0:cool: SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR:İSTANBUL//BEYOĞLU//TOPHANE

09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: ELDEN TESLİM
10-) İRTİBAT TELEFONU:0530 765 84 87

11-) MAİL ADRESİ:

12-) TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:09:00//22:30

13-) AÇIKLAMALAR: kuşlardan 1 sefer yavru alınmıştır

14-) RESİMLER

Ekli dosyalar

• 54.1 KB Görüntüleme: 796
  • 54.1 KB Görüntüleme: 1,033

Ercan Uçar

Uzman Üyemiz
Adı
Ercan
Soyadı
Uçar
bu dişinin neresi ingiliz ? hani erkek gene bi derece benziyo onu da görmek lazımda allah aşkına millete ingiliz diye ne satıyorsunuz ?

kenan ummaz

Yeni Üyemiz
Adı
Kenan
Soyadı
Ummaz
arkadaşlar  o kadar iyi biliyorsunuzki  birinin ak dediğine diğeri kara diyor biri çek diyor öbürü halt yeme diyor  icon_naughty bu yüzden sadece elinizdekine  yorum yapın kendinize güldürmeyin

Ercan Uçar

Uzman Üyemiz
Adı
Ercan
Soyadı
Uçar
Kenan UMMAZ' Alıntı:
arkadaşlar  o kadar iyi biliyorsunuzki  birinin ak dediğine diğeri kara diyor biri çek diyor öbürü halt yeme diyor  icon_naughty bu yüzden sadece elinizdekine  yorum yapın kendinize güldürmeyin
Sen ya ırklardan bir habersin yada kendini kurnaz falan sanıyosun kimse kimseye ak kara demiyor görünen köy kılavuz istrmez ingiliz muhabbet denen ırkın genel özellikleri boyutu kafa yapısı bir bilgin oldugunu düşünmediğim için bu ilanı ingiliz takım diye verdiğini düşünmek istiyorum . Bikere o dişinin ingilizle yakından uzaktan alakası yok istersen sana bunu bir kaç fotoğraflada gösterebilirim . Ne dersin ?

kenan ummaz

Yeni Üyemiz
Adı
Kenan
Soyadı
Ummaz
Olabilir arkadasim dedigin gibi belki ben kandirildim hic bir zaman garantiyok bu canlilarda goruntuyle haraket ediyoruz junbo diye aldigim kustan yarisi kadar yavru cikti anneyle yavruyu gosterdiklerim bile sasirdi benim demek istedigim onceki yorumda senin tam tersinin denmesini sana veya diger arkadaşa itafen birsey demiyorum kendi bildigimden bahsediyorum e 2 de farkli yorum olunca en dogrusu kendi bildigin oluyor zaten kusta yumurta yapti satmaktan vaz gectim simdilik genede her turlu bilgeye ve paylaşıma acigim