İntiharmı, erkek kuşmu yoksa hastalıkmı.

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
Buyuk ihtmalle bunlar batti kan kaybindan kaybettiniz kusu

angaramos

Takipçi Üyemiz
Adı
Fahri
Soyadı
ÖZÇELİK
Şuan en yüksek ihtimal o gözüküyor.Tele tırmanınca muhtemelen gögsüne saplandı galiba. teller çok ufaklar ama kuşta narin bişey.  icon_wall

Kahraman sinan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sinan
Soyadı
Kahraman
Kuşun göğsünde beliren yara çapı sanki bu tellerden kaynaklı değil gibi .
Muhtemelen yara derinliği bile işaretlediğiniz tellerin uzunluğundan daha fazladır

angaramos

Takipçi Üyemiz
Adı
Fahri
Soyadı
ÖZÇELİK
Benim kanaatim bu teller sebep olmuş.kestiğim telin zıt kısmı yani sarkıt kısımları daha uzun kalmış.Ters olmasından dolayı saplanması zor ama.Kuş kafeste şekilden şekle girebiliyor tellere tırmanırken. icon_wall malesefkı bu tellerin olma ıhtımalı yuksek.Şimdi kafesin bu kısımlarına streçle kalınca sardım.Malesef çok geç farkettim crying

angaramos

Takipçi Üyemiz
Adı
Fahri
Soyadı
ÖZÇELİK
sıkıca sardım takip edeceğim gagalarsa farklı bir çözüm bulmaya çalışırım

Emreeee

Takipçi Üyemiz
Bu hiçte tel batmasına veya kuş kavgasına benzemiyor. Kuş paldır küldür bir anda ölmüş sanki. Kafeste intar etmek istese bile ona zarar verecek bir maddede görünmüyor. Kuşlar ne kadarda anlaşamasada yada eş olmasada genelde bildiğim dişinin erkeği parçalaması gerekir. Başıma geldi bir iki kere çünkü. Dişi kuşlarım yeni eşlerini parçalamıştı. 10 gün arayla öldürler. Ve hep kafalarında ayaklarında darbe vardı ben hiç böyle gögüs yarası görmedim. Demem oki evinizi iyi arayın. Hareşe olabilir. Çünkü gerçekten ufak bi yara değil. Delik bu. Bi tanıdığıma resmi gönderdim veteriner bakıp bilgi vericek.

E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emreeee

Takipçi Üyemiz
Kardeşim cinayet çözüldü :) malesef kavga. Erkek kuş bir numaralı zanlı. Veteriner kavga sonucu gerçekleştiğini erkeğin mutluluktan yaptığını söyledi. Kan izlerine gelince erkek direk öldürmüş kuş kaskatı ölmüş. Su içtikçe falan silinmiştir gagadaki kan denildi. Yada kul gagayı vurup öldürmüş Kanama sonra başlamış. Boğuşma olmamış zaten. Geçmiş olsun..

Emreeee

Takipçi Üyemiz
Ğardon erkeğin eşini istemediğinden yaptığını söyledi.

ahmet1970

Üyemiz
Emre bey bu olayda veteriner arkadaşınız rıza baba rolünü üstlenmiş oldu ve cinayeti çözdü rıza babaya çok teşekkür ederiz :)

Emreeee

Takipçi Üyemiz
Rica ederim. Çok üzüldüm. Dişi sürekli rahatsız ettiği için öldürdüğünü söyledi. Çok geçmiş olsun.

angaramos

Takipçi Üyemiz
Adı
Fahri
Soyadı
ÖZÇELİK
Yazışmaları yeni gördüm.
Bence 1. zanlı teller.olma ihtimali yüksek.Haşere olması çok düşük ihtimal.Erkeğin yaptığını neden düşünmüyorum.Çünki erkek dişiden korkuyordu.dişi yanına sokulunca hemen pes edip kaçıyordu

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
Tellerden dolayi bencede erkek direk orayimi gagaladi zannetmiyorum kesik olusmus vucutta

Emreeee

Takipçi Üyemiz
Birincisi ne kadar korkarsa korksun bir kuş eğerki kendine diğer canlıdan zarar gelebileceğini hissediyorsa onu öldürmek için her yolu dener. Ben kafama göre erkek öldürdü demedim zaten. Tellerede ihtinal verdim ama o kesik çizik yarası değil kavga sonucu bir gaga deliği. Bilgilerini verniycem ama kendisi kul veterineri ve bakar bakmaz soruyu sormadan kuş kavgası olduğunı ve kuşun korktuğu için istenediği için öldürdüğünü söyledi.