B beko_27 Uzman Üyemiz Katılım 3 Eki 2012 Mesajlar 433 Konum gaziantep Adı BEKİR Soyadı ÇOLAK 11 Ara 2012 #1 SELAM ÜSTADLARIM SİZİN DEĞERLİ YORUMLARINIZI ALMAK İSTEDİK.BU KUŞLAR KOMŞUMA AİT YENİ ALMIŞ YAŞLARINI VE IRKLARINI SORDU BANA BENDE SİZLERE DANIŞMAK İSTEDİM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.
SELAM ÜSTADLARIM SİZİN DEĞERLİ YORUMLARINIZI ALMAK İSTEDİK.BU KUŞLAR KOMŞUMA AİT YENİ ALMIŞ YAŞLARINI VE IRKLARINI SORDU BANA BENDE SİZLERE DANIŞMAK İSTEDİM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.
A aras78 Uzman Üyemiz Katılım 14 Eyl 2012 Mesajlar 531 Konum kars Adı yusuf Soyadı yılmaz 11 Ara 2012 #2 yerli, sarı dişi mavi olan erkek. dişi sanki kızışmış gibi
B beko_27 Uzman Üyemiz Katılım 3 Eki 2012 Mesajlar 433 Konum gaziantep Adı BEKİR Soyadı ÇOLAK 11 Ara 2012 #3 kimse yokmu abi.nedense hep ben konu açtıgım zaman böyle oluyor kimse cevaplamıyor.ne şanssız bi adamım ben ya kuşlar güzel mi değil mi hastalık lı gibi duruyorlarmı geniş bi yorum alabilsem ne güzel olacak
kimse yokmu abi.nedense hep ben konu açtıgım zaman böyle oluyor kimse cevaplamıyor.ne şanssız bi adamım ben ya kuşlar güzel mi değil mi hastalık lı gibi duruyorlarmı geniş bi yorum alabilsem ne güzel olacak
E emrah05 Üyemiz Katılım 2 Mar 2012 Mesajlar 65 Konum SULUOVA Adı EMRAH Soyadı UZUN 11 Ara 2012 #4 kuşların 2 side sağlıklı duruyo ikiside yerli yuvalık takılı ise kuşlar yumurtlamaya hazır
B beko_27 Uzman Üyemiz Katılım 3 Eki 2012 Mesajlar 433 Konum gaziantep Adı BEKİR Soyadı ÇOLAK 11 Ara 2012 #5 güncel
M muharrem avci Üyemiz Katılım 7 Eki 2012 Mesajlar 97 Konum istanbul Adı muharrem Soyadı avcı 11 Ara 2012 #6 kusların massallahı var cok guzeller ve saglıklı duruyolar sadece dısı degıl erkekte kızısmıs yuvalık takmalısın bence
kusların massallahı var cok guzeller ve saglıklı duruyolar sadece dısı degıl erkekte kızısmıs yuvalık takmalısın bence
O Ozan KARABULUT Takipçi Üyemiz Katılım 16 Ağu 2012 Mesajlar 205 Konum İzmir Adı Ozan Soyadı KARABULUT 12 Ara 2012 #7 Kuşlar güzel yerli ve genç kuşlar umarım güzel yavrular alırsınız başarılar
S sonerkp Uzman Üyemiz Katılım 24 Tem 2012 Mesajlar 705 Konum Ankara Adı Soner Soyadı DURMUŞ 12 Ara 2012 #8 Ozan KARABULUT' Alıntı: Kuşlar güzel yerli ve genç kuşlar umarım güzel yavrular alırsınız başarılar Genişletmek için tıkla ...
Ozan KARABULUT' Alıntı: Kuşlar güzel yerli ve genç kuşlar umarım güzel yavrular alırsınız başarılar Genişletmek için tıkla ...
S senfoniork22 Uzman Üyemiz Katılım 28 Şub 2011 Mesajlar 1,835 Konum Antalya Adı Ahmet Soyadı Tatlıpınar 12 Ara 2012 #9 kuşların ikiside yerli en fazla bir yaşındalar