IRKLARI NEDİR ACABA ?

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
IRKLARI NEDİR ACABA ? HER YÖNDEN ÇEKMEYE ÇALIŞTIM, TELEFONDAN KORKTUKLARI İÇİN PEK SAĞLIKLI ÇEKEMEDİM. NEYSE, IRKLARI/TÜRLERİ NEDİR ? YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ? YARDIMCI OLANDAN OLMAYANDAN ALLAH RAZI OLSUN .. SAĞ OLUN..

B

badem3806

Guest
ikiside yerliye benziyor ama daha zamnları var gibi ustalkar daha iyi bilir...

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
kardeş sana daha öncede demiştim ingiliz kırığı olabilir baya iri diyorsun ama ustalarımızında dediği gibi iyi beslenmiş yerli olabilir.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Cihad ERGİN' Alıntı:
Küçük değil gayet iri ve büyükler. Yerli olduklarını pek düşünmüyorum açıkçası.
Bildiğiniz üzere show muhabbet kuşları ve küçük boy muhabbet kuşları diye iki tür var.Sizce bunlardan hangisine giriyor.

dr_sancar

Takipçi Üyemiz
Adı
sancar
Soyadı
varol
Yahu cihadım kuşlar çok güzel.Sen sevdin mi beğendin mi olay bu.Ha ingiliz ha fransız ne farkeder yahu.Ha illa özel cins kuş bakacam diyorsan sitede sana istediğin her ama her cins ırk kuşu bulabilecek sağlayabilecek abişer kardeşler var.Verirsin hakkını alırsın çiftini.

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Sancar VAROL' Alıntı:
Yahu cihadım kuşlar çok güzel.Sen sevdin mi beğendin mi olay bu.Ha ingiliz ha fransız ne farkeder yahu.Ha illa özel cins kuş bakacam diyorsan sitede sana istediğin her ama her cins ırk kuşu bulabilecek sağlayabilecek abişer kardeşler var.Verirsin hakkını alırsın çiftini.
Sancar ağabey haklısın ama alındım biraz. Sadece kuşlarımın ırkını öğrenmek istemiştim. Ben de bir Muhabbet Kuşu severden çok hayvanseverim. Tabii ki farketmez ırkları ama içimin rahat olması açısından sormak istedim. Çekoslavak gibi de duruyor mavi aslında. O yüzden ne bileyim yani sormak istedim ama haklısın sen ağabey. Saygılar.

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
genç arkadaşımız heveslenmiş almış, merak ediyor soruyor. tamam biraz heyecanlı kuşlarının ırk olmasını istiyor, onların hevesini kırmayalım, anlayış gösterelim

dr_sancar

Takipçi Üyemiz
Adı
sancar
Soyadı
varol
Anaaa canım benim cihadım ne alınması sakın alınma vallahi kuşlar çok güze o yüzden dedim ben o kadar beğendim ki.Sakın alınma.Anladım cins ve ırk bilgisini beslediğin kuşun menşeini bilmek için soruyorsun tamam.Kuşlar resimden göründüğü kadarıyla gerçekten iri ya aldığın arkadaşın dediği gibi ingiliz kırması veya çok çok iyi bakım verilmiş yerli.Klabin kırıldıysa özürdilerim hakkını helal et :(

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Yalçın IŞIK' Alıntı:
genç arkadaşımız heveslenmiş almış, merak ediyor soruyor. tamam biraz heyecanlı kuşlarının ırk olmasını istiyor, onların hevesini kırmayalım, anlayış gösterelim
Ağabey daha önce de çok çok besledim fakat açıkçası ırklardan haberim yoktu. Kimseden de duymamıştım.
Sağ olun anlayışınız için

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Sancar VAROL' Alıntı:
Anaaa canım benim cihadım ne alınması sakın alınma vallahi kuşlar çok güze o yüzden dedim ben o kadar beğendim ki.Sakın alınma.Anladım cins ve ırk bilgisini beslediğin kuşun menşeini bilmek için soruyorsun tamam.Kuşlar resimden göründüğü kadarıyla gerçekten iri ya aldığın arkadaşın dediği gibi ingiliz kırması veya çok çok iyi bakım verilmiş yerli.Klabin kırıldıysa özürdilerim hakkını helal et :(
Allah razı olsun ağabey sağ olasın.
Kalbim kırılmadı ya ağabeyimsin büyüğümsün, sadece biraz üzüldüm açıkçası. Yani ne bileyim sadece öğrenmek istemiştim  icon_think

Saygıda kusur ettiysem aff'ola ağabey sen helal et asıl.  ::)

dr_sancar

Takipçi Üyemiz
Adı
sancar
Soyadı
varol
Yok yok üzülme bak nasıl yavrular çıkacak bu çiftten.Yalnız parçalı yavru çıkarsa isterim haberin olsun söz mü :)

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Sancar VAROL' Alıntı:
Yok yok üzülme bak nasıl yavrular çıkacak bu çiftten.Yalnız parçalı yavru çıkarsa isterim haberin olsun söz mü :)
İnşAllah dişi kızışsın da eş tutsunlar da sana sadece kargo ücreti düşecek:) Eğer parçalı çıkarsa ki inşAllah çok güzel yavrularım olur :)

Söz:)

aksaray23

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
ÖZÜBİR
tuyu kadar hayrını  görün  güzel  yerli kuşlar ingiliz  olmasınlar varsın olsunn