Samet Güçlü
Üyemiz
kuşlarımın ırkları nedir? lütfen yardımcı olunuz,
hangisi hollanda hangisi çekBerat DAĞ' Alıntı:HOLLANDA VE ÇEK
üstteki sarı erkek ortadaki çift hollanda.. yanlışım varsa ustatlar düzeltsin..Samet GÜÇLÜ' Alıntı:hangisi hollanda hangisi çek
en alttaki sarı çek mi peki bir de 1. resimdeki dişinin ırkı nedir pekiBerat DAĞ' Alıntı:üstteki sarı erkek ortadaki çift hollanda.. yanlışım varsa ustatlar düzeltsin..
bana ortadaki çek en alttaki hollanda kırık dediler ama 1. resmi sormadan almıştımBerat DAĞ' Alıntı:en alttakilerin dişi yerli gibi duruor en ustteki dişide öyle kırıkda olabilir. ama emin değilim bunlardan dediğim gibi yanlışım varsa düzeltsinler.. sen alırken ne olarak aldın
teşekkürler 3.resim kesin yerli değil mi? çünkü bana ısrarla hollanda kırığı diye vermişlerdi yanlış anlamayın bilginizi sorgulamıyorum sadece emin olmak için eğer iyi gözükmüyorsa tekrar resim atarımFurkan GÜMÜŞ' Alıntı:1. resimdekiler yerli 2. resimde erkek tam görünmüyor ama yüksek olasılıkla hollanda, dişi ise çek 3.resimdekilerde yerli biraz iri olmaları sizi yanıltmasın kuşlar iyi beslenmiş yerli kuşlar.
Net resim olursa net bilgi alırsınız bu fotoğraflara göre yerli gibi görünüyor büyük olasılıklaSamet GÜÇLÜ' Alıntı:teşekkürler 3.resim kesin yerli değil mi? çünkü bana ısrarla hollanda kırığı diye vermişlerdi yanlış anlamayın bilginizi sorgulamıyorum sadece emin olmak için eğer iyi gözükmüyorsa tekrar resim atarım