Irkları nedir

dribrahim

Yeni Üyemiz
Adı
İbrahim
Soyadı
Taşkın
petshoptan 1.5 ay önce aldığım çiftim ırkları nedir acaba?

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Orijinal çekoslavak. Güzel kuşlar.

dribrahim

Yeni Üyemiz
Adı
İbrahim
Soyadı
Taşkın
Kuzey KARA' Alıntı:
Orijinal çekoslavak. Güzel kuşlar.
teşekkürler bi şey daha sorayım aldığımda dişinin cere rengi mavimsiydi şimdi biraz rengi kahveye döndü yuvalığı taktım ama erken mi sizce

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Sayın İbrahim TAŞKIN,

Yuvalık takabilirsiniz. Hatta dişinizin biraz kuyruk kısmı çıkık kuyruk dibinden kamburlaşmış. Resimden görüldüğü kadarı ile yumurtlaması yakındır. Hayırlı üretimler mama ve Kalsiyum vermenizde yarar var.

Saygılarımla

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Bence de... Dişi kıvama gelmiş..

dribrahim

Yeni Üyemiz
Adı
İbrahim
Soyadı
Taşkın
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Sayın İbrahim TAŞKIN,

Yuvalık takabilirsiniz. Hatta dişinizin biraz kuyruk kısmı çıkık kuyruk dibinden kamburlaşmış. Resimden görüldüğü kadarı ile yumurtlaması yakındır. Hayırlı üretimler mama ve Kalsiyum vermenizde yarar var.

Saygılarımla
cevabınız için teşekkürler bugün dişi kuşum yuvalığa girmeye basladı kemirme sesleri de geliyordu inş en kısa zamanda yumurtlar alkisd

Mama olarak  haftada 1 veya 2 kez havuç ve yumurtayı rendeleyip beraber veriyorum.Gaga taşı ve kalamar kemiği de var yuvada

Tavsiyelere açığım ilk çiftim tecrübesizlik var  bye

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Sayın İbrahim TAŞKIN,

Bu belirtilere göre mamayı en fazla 2 günde bir vermenizde yarar var(hergünde olabilir). İlk yumurtayı gördüğünüzde her gün düzenli vermelisiniz. Yumurtlama bitince yine 2 gün ancak yavrular geldiğinde kesinlikle hergün düzenli şekilde. Yavrularınız büyüdüğünde onlarında mamaya alışmasını temin etmenizde fayda var.

Yalnız şunu unutmayalım ilk ağız yumurtlamada boş yumurta çok olabilir hatta tamamı boş olabilir. Ancak moraliniz bozmayın. 2. ağızda işler yoluna girmeye başlayacaktır.

Bu arada kuşlarınızın renkleri kendi sınıflarında çok güzel. Nazar değmesin.

Hayırlı üretimler.

Saygılarımla

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Bir de kuşları fazla rahatsız etmeyin. Suyunu yemini verin 2 gün yanına uğramayın.

dribrahim

Yeni Üyemiz
Adı
İbrahim
Soyadı
Taşkın
Tavsiyeleriniz için teşekkürler hayırlısı bakalım dediğiniz gibi ilk ağız olduğu için ben de boş olacagını tahmin ediyorum

Rahatsiz etmemeye çalışırım