ırklarını merak ettim

Myyyyyyy

Yeni Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
YILDIRIM
Malesef gördüğüm en ilgisiz forum sitesi bu diyebilirim. İnsanı isyan ettirmeden atara bağlatmadan cevap yazan yok. Bunun yerine facebook sayfalrını takip edip oradan bilgi alışverişi yapmak daha mantıklı gibi. En azından çok basit bişeyde sorsan  insan yerine koyup cevap yazıp yardımcı olmaya çalılıyorlar. Haa birde parayla bişey alacak ol bak o zaman nasıl cevap yağıyor. Burası hobi amaçlı değil anlaşılan..

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Forumun değerli üyeleri sorularınıza birileri mutlaka cevap verecektir. Ama bunu zaman zaman paylaşıyoruz yazdığınız an cevap alamayabilirsiniz birkaç günde sorunuz görülüp cevaplanmayabilir. Herkesin beklentisi yazdığı an herkesin ona cevap vermesidir. Forumda araştırma yaparsanız mutlaka sorularınıza cevap bulursunuz. Unutmayın en kolayı resmi yükleyip kimse cevap vermedi demek bilgiye ulaşmak günümüzde çok kolay, bunun kadar kolay olan birsey daha var burada kimse ilgilenmiyor cevap vermiyor ilgisiz bir site diye suçlamada bulunmak

ozgurde

Yeni Üyemiz
Adı
ozgur
Soyadı
demir
Muhabbet kuşu merak ve hevesim yeni olduğu için ırklarından pek anlamıyorum kuşlar sağlıklı ve civilsa gerisi pek önemli değil benim icin

samatyalı

Üyemiz
Doğru söylüyorsunuz onur bey ama bu aralar üstadlar yok fazla girmiyor önceden bu site çok çok daha güzeldi insanların soruları cevapsız kalıyor elimden geldiğince bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışıyorum çoğu soruyu ve dediğiniz doğru soruların çoğu forumlarda önceden açılmış işlenmiş konular sorulmasa bakılsa aslında bulurlar cevaplarını
Neyse kolay gelsin
İyi günler dilerim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

samatyalı

Üyemiz
Özgür DEMİR' Alıntı:
Muhabbet kuşu merak ve hevesim yeni olduğu için ırklarından pek anlamıyorum kuşlar sağlıklı ve civilsa gerisi pek önemli değil benim icin
Doğrudur özgürbey işin biraz daha içinegirince sorularınız oluşmaya başlar

samatyalı

Üyemiz
Hikmet DEVRİM' Alıntı:
Gerçekten çok ilgisizlik var biz acemiyiz bazı basit şeyler bile bize çok zor geliyor ve bi cevap bekliyoruz bazen bi soruma hiç cevap alamadığım oluyor biraz daha ilgi bekliyoruz açıkcası
Ne yazıkki biraz öyle olmuş hikmet bey uzun süredir girmemiştim foruma bende şaşırdım ama gerçekten çok bilgili arkadaşlar abiler var inşallah geri gelirler ve kuşlar bu mevsimde yavaş yavaş eşe atılmaya başlar o yüzden kimse olmaya bilir işler açılınca gelen olur