İŞDE BUNLARDA BENİM 1 AYLIK GÜZEL KUŞLARIM VİDEO+RESİMLERİ

cicere

Üyemiz
Adı
kenan
Soyadı
keskin
İLYAS MERDİN' Alıntı:
maşallah güzel kuşlar tüylerince yavru alırsınız inş.. allah içinize sindirsin
ilyas bey çok teşekkür ederim allah razı olsun bugün videolarınıda eklerim dün akşam çektim bakarsanız sevinirim. :)

cicere

Üyemiz
Adı
kenan
Soyadı
keskin
CAN KARAKOÇ' Alıntı:
kuşlarınız çok güzel maşallah.
can bey çok teşekkür ederim allah razı olsun bugün videolarınıda eklerim dün akşam çektim bakarsanız sevinirim. :)

cicere

Üyemiz
Adı
kenan
Soyadı
keskin
ahmet bey çok teşekkür ederim allah razı olsun bugün videolarınıda eklerim dün akşam çektim bakarsanız sevinirim. :)

cicere

Üyemiz
Adı
kenan
Soyadı
keskin
Yahya SAYIN' Alıntı:
Maşallah, Bana ikiside erkek gibi geldi...Cereleri bir daha yakından çekip eklermisin fotoyu...
yahya bey çok teşekkür ederim allah razı olsun bugün videolarınıda eklerim dün akşam çektim bakarsanız sevinirim. :)

cicere

Üyemiz
Adı
kenan
Soyadı
keskin
Hakan KAPLAN' Alıntı:
Maşallah banda ikisi erkek gibi geldi
hakan  bey kuscum sarı yeşil olanı tahmin üzerine dişi diye verdi yawru oldukları için tam emin dehiliz ama kuşcum erkek çıkarsa değiştiririz dedi ama ben erkekde çıksalar değiştirmem çünkü çok iyi anlaşıyorlar felaketler öldürüyorlar gülmekden beni olmadı 2 dişi alırım bi 3 veya 4 ay sonra anlarız heralde dişimi erkekmi hayırlısı ayrıca yorumunuz için çok teşekkür ederim allah razı olsun bugün videolarınıda eklerim dün akşam çektim bakarsanız sevinirim. :)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
cicere' Alıntı:
cihat bey kuscum sarı yeşil olanı tahmin üzerine dişi diye verdi yawru oldukları için tam emin değiliz ama kuşcum erkek çıkarsa değiştiririz dedi ama ben erkekde çıksalar değiştirmem çünkü çok iyi anlaşıyorlar felaketler öldürüyorlar gülmekden beni olmadı 2 dişi alırım bi 3 veya 4 ay sonra anlarız heralde dişimi erkekmi hayırlısı ayrıca yorumunuz için çok teşekkür ederim allah razı olsun bugün videolarınıda eklerim dün akşam çektim bakarsanız sevinirim. :)
  Kenan bey, bence de ikisi de erkek.. Çok temiz, çok Sağlıklı görünüyorlar, MaşAllah.
  Çifte nikah, çifte düğün. Boy boy yavruları olsun dilerim..

cicere

Üyemiz
Adı
kenan
Soyadı
keskin
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Kenan bey, bence de ikisi de erkek.. Çok temiz, çok Sağlıklı görünüyorlar, MaşAllah.
  Çifte nikah, çifte düğün. Boy boy yavruları olsun dilerim..
yılmaz bey amin çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun sağolun :))

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
kenan bey herkesin ilgisine ayrı ayrı teşekkür etmeniz gerçekten çok güzel maşallah kuşlarınızı seviyorsunuz inşallah sevginiz çığ gibi büyür kocamaaan bir üretimhane sahibi olursunuz !! pray

istanbullu_35

Takipçi Üyemiz
Adı
Hiranur
41,5 kere maşallah.Allah sağlıklı sıhhatli büyümelerini bol bol sağlıklı yavrular vermelerini de nasip eder inşallah.Bende dün yavrularımı aldım çok şükür hepsi sağ salim bu zamana kadar gelebildi.Ben ilk defa yavru aldığım için aslında çok normal olan yani olması gereken şeyler bile bana acaba diye düşündürüyordu.bunlardan birisi de gözlerinin büyüklüğüydü.Şimdi dikkat ettimde sizin yavrularında öle.Demekki yavruların böyle oluyormuş dedim. Paylaşım için teşekkürler.Hayırlı uğurlu olsun.

cicere

Üyemiz
Adı
kenan
Soyadı
keskin
cihan aytan' Alıntı:
kenan bey herkesin ilgisine ayrı ayrı teşekkür etmeniz gerçekten çok güzel maşallah kuşlarınızı seviyorsunuz inşallah sevginiz çığ gibi büyür kocamaaan bir üretimhane sahibi olursunuz !! pray
AMİN İNŞ HAYIRLISI 2 ÇİFT GELİN ALAYIM O ZAMAN NASİPSE OLUR TORUNLAR BİZİMKİLER ERKEK ÇIKTI ÇOĞUNLUK ERKEK DİYOR :D DAMAT BABASI OLDUK ARTIK HADİ HAYIRLISI :) CİHAN BEY

cicere

Üyemiz
Adı
kenan
Soyadı
keskin
Hiranur' Alıntı:
41,5 kere maşallah.Allah sağlıklı sıhhatli büyümelerini bol bol sağlıklı yavrular vermelerini de nasip eder inşallah.Bende dün yavrularımı aldım çok şükür hepsi sağ salim bu zamana kadar gelebildi.Ben ilk defa yavru aldığım için aslında çok normal olan yani olması gereken şeyler bile bana acaba diye düşündürüyordu.bunlardan birisi de gözlerinin büyüklüğüydü.Şimdi dikkat ettimde sizin yavrularında öle.Demekki yavruların böyle oluyormuş dedim. Paylaşım için teşekkürler.Hayırlı uğurlu olsun.
hiranur evet ikisininde gözleri farklı ama bende ırklarıda farklı sarı olanın gözleri ufak sarı şeyil olanın daha büyük birde gagalarının üstü kafalarıda öyle sarının kısa sarı yeşilin daha uzun farklı ırk galiba bende emin değilim hiç sormadım ama yerli değil buna eminim :D