İSHAL OLUP HANİ ÖLÜMLER ACİL YARDIM

abıl

Uzman Üyemiz
Adı
abil
Soyadı
şumnulu
S.A saygı değer arkadaşlar ve sayın büyüklerim senelerdir üretim yapıyorum ilk defa görmediğim bir problem ile karşılaştım yeme düşen yavrular 1 veya 2 haftalık oluyor kendini kabartıyor ve biraz ishal gibi oluyor ve 1 veya 2 gün içinde ölüyor kendini kabartan yavru yemde yemiyor resim gönderemiyorum özel şirkette çalıştığımdan resim yasak gönderemedim. siz üretici arkadaşların yardımlarını beklemekteyim ilaç olarak ne kullanayım

yetişkin damızlıklarımda ise tüh değişimi bu yıl çok fazla gözle gözükmekte neden olabilir sizce

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
nasıl bakım yaptığınız, ne sıklıkta nasıl bir yem mama ve vitamin kullandığınızı yazarmısınız ? ayrıca yavrularda kanlı ishal durumu oluyormu? probiyotik kullanıyormusunuz?

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Gökhan kardeşimizin sorularıyla beraber,yeterince yem kıramıyor olabilirler mi?Yem kırmayı tam öğrenemeyen bir kaç yem alabilen yavrularda da kabarma ve isal anında kendini gösterir.Yem kırmada tam ustalaşmaları kursağı doldurmaları gerek muhabbetin açlığa tölaransı yoktur.

abıl

Uzman Üyemiz
Adı
abil
Soyadı
şumnulu
her sabah saat 5 ve 6 arası yem ve mama veriyorum(büsküvit+irmik+havuş+yumurta) çarşamba ve pazar günleri su değişimi yapıyorum ilaç ic vermiyorum

abıl

Uzman Üyemiz
Adı
abil
Soyadı
şumnulu
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
nasıl bakım yaptığınız, ne sıklıkta nasıl bir yem mama ve vitamin kullandığınızı yazarmısınız ? ayrıca yavrularda kanlı ishal durumu oluyormu? probiyotik kullanıyormusunuz?
yavrularda ishal ver ama kanlı değil

abıl

Uzman Üyemiz
Adı
abil
Soyadı
şumnulu
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
kusların resimlerini ve diskilarin resimlerini yuklemeniz lazım
resim işte olduğumdan yükleyemiyorum fakat iş çıkışı yüklemeye çalişacağım