ishal

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
arkadaşlar yardım cı olurmusunuz lütfen bu sabah henüz yuvadan atlamamış olan yavrularımdan biri ishalden öldü şimdi başka bir kuşumun yavrusuda ishal oldu poposunda hep kurumuş dışkı oluyor temizliyorum ishale karşı ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz lütfen haftada 2 sefer marul veriyordum şimdi onuda bıraktım mamadan ishal olabilirlermi günde 2 defa mama veriyorum

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
mamadan olacağını zannetmiyorum ama mamaya yeşillik koyma bu ara kaynamış patates verebilirsin birde baytril diye bir vet. ilaç var hasta olan kuşlara 2-3 damla damlatıver ağızlarına sonra ağızlarına temiz su vermeyi unutma işallah tez zamanda iyileşirler

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Ahmet sularına 'SULPHAMAZETHİNE'  katabilirsin.Bu ilacın ishal olmayan kuşlara zararı yok.Veterinerin bana söylediğine göre önleyici oluyormuş.Ben ishal olan yavruların ağızlarınada günde 1 defa bu ilaçtan damlatıyorum.Yanlışım varsa üstadlar düzeltsin.Ben de yanlışımı düzeltmiş olurum.

taner çınar

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
çınar
benim başımada geldi mamanın içine kaynamış patetes rendeleyerek çözdüm ve mamayı çok cıvık yapmamalısın, inşallah üstesinden gelirsin

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
mustafa karaeli' Alıntı:
Ahmet sularına 'SULPHAMAZETHİNE'  katabilirsin.Bu ilacın ishal olmayan kuşlara zararı yok.Veterinerin bana söylediğine göre önleyici oluyormuş.Ben ishal olan yavruların ağızlarınada günde 1 defa bu ilaçtan damlatıyorum.Yanlışım varsa üstadlar düzeltsin.Ben de yanlışımı düzeltmiş olurum.
Mustafa Bey, Sulphamezatine kuşlarımız için 2. ağır ilaçtır. Hayvanlarda kg başına 1 ml kullanılmalıdır. Suluğa 5 damla yeterlidir. Böbrekleri üzerinde ağır etkiler oluşturmaktadır. Kullanımı 10 günü geçmemelidir.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
yavuz alptekin' Alıntı:
mamayı fazla cıvık yaparsan kuşların ishal olur bu durum sadece yavrular için geçerli deildir yetişkinlerde buna dahildir,ishal olan kuşun kafesindeki suluğu akşamdan çekip SULPHAMAZETHİNE katarsan sabahtan hasta kuş suyu kana kana içecektir ve faydalı olucaktır
;)

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Mustafa Bey, Sulphamezatine kuşlarımız için 2. ağır ilaçtır. Hayvanlarda kg başına 1 ml kullanılmalıdır. Suluğa 5 damla yeterlidir. Böbrekleri üzerinde ağır etkiler oluşturmaktadır. Kullanımı 10 günü geçmemelidir.
Teşekkürler Mehmet.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Mehmet Kıdır' Alıntı:

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
taner çınar' Alıntı:
benim başımada geldi mamanın içine kaynamış patetes rendeleyerek çözdüm ve mamayı çok cıvık yapmamalısın, inşallah üstesinden gelirsin
+1