ishal

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
İshal olduğu taktirde sulphamezatine ilacı verilmeli ortam sıcaklığı artırılmalı ve yiyecek olarak dal darı, pirinç lapası ve patates lapası verilmelidir. ( Yağsız tuzsuz )

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
ilk yapmanız gereken kuşunuzun ishal olmasına neyin sebep olduğunu bulmaya çalışmaktır.piyasada satılan kaliteli ishal ilaçlarından kullana bilirsiniz.geçmiş olsun.

MODOGLU

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KONCUK
Asel ÖZTEKİN' Alıntı:
İshal olduğu taktirde sulphamezatine ilacı verilmeli ortam sıcaklığı artırılmalı ve yiyecek olarak dal darı, pirinç lapası ve patates lapası verilmelidir. ( Yağsız tuzsuz )
;)

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
Asel ÖZTEKİN' Alıntı:
eğer zamanında bulabilseydim 37 yavrumu kaybetmezdim sanırım crying

ishal konusunda şuan için tek önerebileceğim ilaç

Orkun TUTAR

Takipçi Üyemiz
Adı
Orkun
Soyadı
TUTAR
Kuşlarım eş hepsi aynı yemi yiyor aynı mamayı yiyor fakat sadece dişi ishal oldu kafeste az hareket ediyor ve sürekli yavrulukta duruyor kabarık şekilde patates lapası yaptım yemedi

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
İshaline dikkatli bakın mukus fazlamı yani çok cıvıkmı salya gibi salgılanıyorsa bu durumda ishal bakteriyeldir antibiyotik tedavi gerekir enjekiyonla müdahale gerekebilir aksi taktirde ölüm gerçekleşebilir.

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Veteriner hekime götürmenizi tavsiye ederim, eğer kuşunuzu kaybetmek istemiyorsanız...