ishale acil çözüm

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
merhaba, kuşlarım ishal olmuş ama ileri derecede değil ve dün akşam itibariyle başladı, nasıl baş edebilirim bu ishal belasıyla, çözüm önerileriniz nelerdir, teşekkürler saygılar

Y

yasırkara

Guest
Vitamin ve ishal damlası kullandım bişe kalmadı

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
süpervit forte kullanıyorum, avidiare yok netten isticem bikaç güne gelir ancak, sorun olurmu acaba , yoksa hemenmi müdehale etmeliyim

rehberalpar@gmail.com

Takipçi Üyemiz
Sadece avidiare kullandm ben yesillik vermeyin kusunuza ve haslanmis patetes duymustum sizi yanlis bilgilendirmek istemiyorum tekrar gecmis olsun

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
İbrahim AKSU' Alıntı:
merhaba, kuşlarım ishal olmuş ama ileri derecede değil ve dün akşam itibariyle başladı, nasıl baş edebilirim bu ishal belasıyla, çözüm önerileriniz nelerdir, teşekkürler saygılar
ishal ileri derecede değilse kuşa  haşlanmış patates  verebilirsiniz rendeleyip..
en doğal  tedavi yöntemi

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
'' SERA DİROPUR W '' tavsiye ederim daha önce bi kaç kuşumda başlayan önemsiz ishal zaman içinde ölümcül hale gelince bu beladan kuşlarımı bu ilaç sayesinde kurtarmıştım. Altarnatif ishal ilaçlarından biraz pahallı olabilir ama önemli olan kuşunuzun sağlığıdır.Orjinalini almaya çalışınız. malesef her ilacın sahtesi piyasada gezmeye başladı.