İshalle ilgili

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Arkadaşlar çift jumbolarımdan dişide yaklaşık 3 aydır ishal var.Dışkının %80 ni su ortada çok az dağınık yeşil ve beyazlık var.Sadece aspur veriyorum.Vetakoksin, sulphamezathine Avidere(%2 nitrofurazone) ve Sera diropur uygulamaları yaptım.Sonuç değişmedi.Sürekli yuvalıkta, elle kontrol ettiğimde kuruma belirtiside görmedim.Mamayı ve yeşilliği kestim banyoda yaptırmadım bir süredir.Gün aşırı vitamin takviyesi yaptım.Neyi yanlış yaptım çözemiyorum

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
sulu olan yer kuruduktan sonra rengi beyaz kireç gibi mi oluyor?

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
sulu olan yer kuruduktan sonra rengi beyaz kireç gibi mi oluyor?
Merak ettim, kireç gibi olursa ne oluyor yazarmısın. Bazen bende oluyor dediin de.

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Saman kağıt kullanıyorum altlarında beyazlık değilde ıslaklığın sarımtırak bir lekesi kalıyor

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Remzi DEMİR' Alıntı:
Arkadaşlar çift jumbolarımdan dişide yaklaşık 3 aydır ishal var.Dışkının %80 ni su ortada çok az dağınık yeşil ve beyazlık var.Sadece aspur veriyorum.Vetakoksin, sulphamezathine Avidere(%2 nitrofurazone) ve Sera diropur uygulamaları yaptım.Sonuç değişmedi.Sürekli yuvalıkta, elle kontrol ettiğimde kuruma belirtiside görmedim.Mamayı ve yeşilliği kestim banyoda yaptırmadım bir süredir.Gün aşırı vitamin takviyesi yaptım.Neyi yanlış yaptım çözemiyorum
konu eski ama bilgi verme amaçlı yazdım :)

forumdada bazı arkadaşlara yazdım benım koca karı ilacını deneyin çok etkili eczaneden denizsuyu adı altında plastik serum da satılan sudan alın 5cc kadarşıırngaya çekip mercimek tanesi kadar vitaformla karıştırıp direk agızdan kuşa uygulayın ilk 3 günde geçmezse ben burdayım  smileki