ISI İÇİN NE YAPMALIYIM?

EGMNKYMK

Üyemiz
Adı
güven
Soyadı
kaymak
KUŞLARIM KIRKLARELİNDEKİ EVİMDEN İSTANBULDAKİ EVİME GETİRMEYİ PLANLIYORUM ANCAK İSTANBULDAKİ EVİMDE ISINMA İŞİ BEN EVDE OLUNCA YANİ AKŞAM İŞTEN GELDİĞİMDE 4-5  SAAT OLACAK.EVDE OLMADIĞIM ZAMAN İÇİNDE ONLARIN ÜŞÜMEMESİ İÇİN NASIL BİR UYGULAMA OLABİLİR,FİKİR VERİRSENİZ SEVİNİRİM.AYRICA BU GÜNLERDE YAVRULARIDA OLABİLİR.

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Bu sorunun cevabını kış için bende düşünüyorum.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
güven bey
kuşları koyacağınız odayı iyi yalıtın, kar zamanındada soba veya elektrık obası kullanmanız gerekır
kerim bey mersinde set kış olmuyor:)
ben tüm kış kuşları kullanmadığım odada ısıtıcı kullanmadan muhafaza ettim hem yavru verdiler hemde sıkıntı olmadı..

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
kaldıkları yerde elektrikli ısıtıcı olması lazım termostatlı en düşük 16 derece olmak kaydıyla bu dereceyi yakalarsanız kuşlarda bir sorun olmaz en büyük dert kışın ortamı ısıtmak eksi 4 lere düşüyor soğuklar bu rda ısıtıcı yakmazsak bunun hesabını veremeyiz hemen kuşları elimizden çıkarmamız lazım  100-150 tl elektrik parasını çok görüyorsak 200 tl doğalgaz parasıyla biz sıcacık yatagımızda mışılmışıl uyuruz kuşlarda -4 lerde donarlar bence ısıtıcı şart....... bye

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Güven KAYMAK.' Alıntı:
KUŞLARIM KIRKLARELİNDEKİ EVİMDEN İSTANBULDAKİ EVİME GETİRMEYİ PLANLIYORUM ANCAK İSTANBULDAKİ EVİMDE ISINMA İŞİ BEN EVDE OLUNCA YANİ AKŞAM İŞTEN GELDİĞİMDE 4-5  SAAT OLACAK.EVDE OLMADIĞIM ZAMAN İÇİNDE ONLARIN ÜŞÜMEMESİ İÇİN NASIL BİR UYGULAMA OLABİLİR,FİKİR VERİRSENİZ SEVİNİRİM.AYRICA BU GÜNLERDE YAVRULARIDA OLABİLİR.
kaç çiftiniz var?

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
KUŞLARI KOYACAĞINIZ ODANIN YALITIMINI YAPTIKTAN SONRA ELEKTRİKLİ ISITICILAR VAR (TERMOSTATLI) KUŞLARIN YANINDA OLMADIĞINIZ ZAMAN ODA SICAKLIĞINA GELİNCE KENDİ KENDİNE KAPANIP SONRA ÇALIŞIR HEM ELEKTRİK TASRRUFU HEMDE KAFANI RAHAT OLUR BİRDE ODANIN İÇİNDE TERMOMETRE ŞART TABİİİ..................

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Levent ULUCA' Alıntı:
KUŞLARI KOYACAĞINIZ ODANIN YALITIMINI YAPTIKTAN SONRA ELEKTRİKLİ ISITICILAR VAR (TERMOSTATLI) KUŞLARIN YANINDA OLMADIĞINIZ ZAMAN ODA SICAKLIĞINA GELİNCE KENDİ KENDİNE KAPANIP SONRA ÇALIŞIR HEM ELEKTRİK TASRRUFU HEMDE KAFANI RAHAT OLUR BİRDE ODANIN İÇİNDE TERMOMETRE ŞART TABİİİ..................
Havayı çabuk kurutuyor bu tarz ısıtıcılar,içeriye bir kabın içinde suda koyarsanız ortamın nemli kalması için iyi olur.

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Coşkun ÖZDEMİR' Alıntı:
Havayı çabuk kurutuyor bu tarz ısıtıcılar,içeriye bir kabın içinde suda koyarsanız ortamın nemli kalması için iyi olur.
en güzeli akvaryum koyun 1 taş 2 kuş hesabı  ;)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Termostatlı yağlı radyatör kullanmanız en iyisi olur. sıcaklığıda sabit tutmuş olursunuz. Fazla elektrik sarfiyatıda olmaz

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Termostatlı yağlı radyatör kullanmanız en iyisi olur. sıcaklığıda sabit tutmuş olursunuz. Fazla elektrik sarfiyatıda olmaz
bende bu saene bu yağlıdan alaçağım  araştırmalarımda en çok tavsiye edile ürün.... rotfl