İŞİNİZE YARAYACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM BİR SİTE

Yaşar KULA

Yeni Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
KULA
Arkadaşlar daha önce defalarca alışveriş yaptığım bi site var her türlü ürün var ve fiyatlar Türkiye fiyatlarının üçte biri kadar belki faydalanmak istersiniz diye paylaşmak istedim.ürünler  yurtdışından geliyor tahminen 13 veya 15 gün arasında ama alışveriş yapacağınız site Türkçe ,Türkiye şubesi diyelim.üç defa ürün istedim hatta on beş gün önce bir bıçak siparişi vermiştim geldi.Aradan 3 gün geçti ve ben 3 bıçak siparişi daha verdim.

SİTE LİNKİ
http://www.lyqus.gen.tr/index.php?route=common/home
işinize yarayacağına inanıyorum.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Fiyatlar fiyatlar hiçde  öle değil kardeş  ama yinede sağol  selametle

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
yaşar bey gelen ürün için ne kadar kargo ödüyorsunuz ?
+ fiyatlar aynı gibi geldi bana

Yaşar KULA

Yeni Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
KULA
Ömer ADAM' Alıntı:
yaşar bey gelen ürün için ne kadar kargo ödüyorsunuz ?
+ fiyatlar aynı gibi geldi bana
kargo ücreti yok sadece ürününüzü geldiği yerden takip etmek istersiniz diye garanti paketi var 3 tl fark vermek isterseniz ve numara veriliyor o numarayla takip edebiliyorsunuz ürünü ürün takip numarası almassanız ürünün nerde olduğunu göremezsiniz.Ayrıca garanti paketinde olası ürünün takibini kaybettiniz diyelim hemen iletişim kurup söylediğiniz zaman ya ürünün yenisi yada ücret geri veriliyor.
Daha önceleri yiğenlere hediye etmek için tv dvd kumandalı saat 10 adet sipariş verdim geldi.Ve saatlere hemen talip olundu bende 12,65 tl ye aldığım saatin tekini 45 tl den sattım üç günde fiyatların  ben uygun olduğu kanaatindeyim burda 1750 tl olan tablet pc lerin ordaki fiyatı 185 tl den başlıyor 980 tl ye kadar varın siz kıyas yapın