ısınma ??

ahmetdenizli

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
denizli
arkadaşlar 150 boy 120 en 90 derinlik te salmam var ve ısıtma sorunu yaşıyorum. Tecrübeli ve bu konuda bilgili arkadşalarımdan yardım bekliyorum ? salma evin bodrum kısmında o yüzden soba ve elektrikli ısıtıcı dan verim alamıyorum geniş olduğu için ...
???

gcakay

Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
ÇAKAY
valla benim kuşlarımın da bir kısmı depoda duruyor kapalı alanda mdf dolaplardan yaptım kafesi 40 watlık renkli ampul ile ısıtıyorum bir sorun yok

mehmet günay

Yeni Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Günay
ARKADAŞIM DERECEN KAÇLARDA GEREKLİ İSE ISITMAYA BAŞVUR BUKUŞLAR ANI ISINMA VE SOĞUMADA SIKINTI OLUYOR TERMOTATLI BİR ISITMA KULLANIRSAN SIKINTI YASAMASIN

gcakay

Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
ÇAKAY
derece 13 lerde yeterli oluyordur heralde

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
MERHABA SALMANIN ETRAFINI KUŞLARIN ULAŞAMAYACAĞI ŞEKİLDE STRAFORLA ÇEVİR YANİ ISI YALITIM KÖPÜKLERİNDEN OLUR İÇERİYEDE 60 WAT AMPUL TAK YETERLİ OLUR ARKADAŞLAR ISITICI VE YAĞLI RADYATÖR DEMİŞ AMA SALMANIN NERESİNE KOYACAKSINIZ SORUN OLUR İDEAL SICAKLIK 16-20 DERECEDİR

ahmetdenizli

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
denizli
teşekkürler arkadaşlar straforları aldım yarın etrafına yerleştiriyorum hemen ampul var zaten o zaman sıkıntı olmaz sanırım ısınmada inşallah...

blueziya

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.ziyagokkaya.com
Adı
Ziya
Soyadı
GÖKKAYA
Ahmet Kardeşim;
Bol üretimler straforla kapla birde üretimhanende ısı ve nem ölçer bulundur. arzumun un var. 15-16 derecenin altına düşürmemeye çalış...

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Ziya GÖKKAYA' Alıntı:
Ahmet Kardeşim;
Bol üretimler straforla kapla birde üretimhanende ısı ve nem ölçer bulundur. arzumun un var. 15-16 derecenin altına düşürmemeye çalış...

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
sana iki tane ürün önereyim bir veito diye bi alaman  markası elektrikli ısıtıcı var o çok iyi birde yaglı radyatör  ama ben veito almanı tavsiye ederim çok güzel bi isitici hemi az yakıyor hemde sadece kuşlar için üretilmiş gibi kuşlar için çok saglıklı

ahmetdenizli

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
denizli
ziya abi onu bugün yaptım sonunda ısı ölçeride yarın hallederim yeterli ısıyı yakalayamazsam bi ısıtıcı ayarlıcam artık o yüzden de damızlık alamıyorum önce salmanın ısısını ayarlamam lazım umarım başarılı olurum teşekkürler...

ahmetdenizli

Yeni Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
denizli
ürünü kontrol edicem umarım yararlı bi üründür serkan teşekkürler...

Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
sana iki tane ürün önereyim bir veito diye bi alaman  markası elektrikli ısıtıcı var o çok iyi birde yaglı radyatör  ama ben veito almanı tavsiye ederim çok güzel bi isitici hemi az yakıyor hemde sadece kuşlar için üretilmiş gibi kuşlar için çok saglıklı

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
MERHABA SALMANIN ETRAFINI KUŞLARIN ULAŞAMAYACAĞI ŞEKİLDE STRAFORLA ÇEVİR YANİ ISI YALITIM KÖPÜKLERİNDEN OLUR İÇERİYEDE 60 WAT AMPUL TAK YETERLİ OLUR ARKADAŞLAR ISITICI VE YAĞLI RADYATÖR DEMİŞ AMA SALMANIN NERESİNE KOYACAKSINIZ SORUN OLUR İDEAL SICAKLIK 16-20 DERECEDİR
+1111111111

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Ayhan YILDIRIM' Alıntı: