ısıtma

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
sevgili abilerim bir salma için  elektrikli sobaların içindeki bitane çubuk yeterm ve bu çubuk için kaç volt elektrik gerekir yada sizin kullandığınızz bi ısıtma türü varmı ve harcadığı elektrik nekadar söylerseni sevinirim iyi günler

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi
ufoyu sürekli kullandığınızda 250-300 aylık elektrik faturası geliyor kardeşim.Salmanın büyüklüğü bulunduğu yer küçük elektrikli ısıtıcıların 1 çubuğuyla ısınacak gibiyse faturaya çok yansıtmaz bulunduğun ortam kömürlü veya odun sobası yakmaya müsaitse onu tercih etmelisin

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
benim konularda var yağlı radyatör dediğiniz çubuk yangın çıkarma tehlikesi olur tabi salma derken kaça kaç ufaksa ısıtma ampulü kullanabilirsin büyükse radyatör....

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
benim konularda var yağlı radyatör dediğiniz çubuk yangın çıkarma tehlikesi olur tabi salma derken kaça kaç ufaksa ısıtma ampulü kullanabilirsin büyükse radyatör....
ayhan bey benim de aynı konuda bi sıkıntım var, 2 metreye 1,5 metre ölçülerinde yaklaşık 3 m2 bi kümesim var 4 çift kuş var içinde. ytongla örülü, üstünün yarısı sunta yarısı şeffaf ondülün ile kapattım. dıştan strafor yapacağım, bi adet baca menfezi kadar havalandırma penceresi ve normal boylarda bi kapısı var. burayı 15-20 derece arasında tutmak için kışları ne önerirsiniz. yağlı radyatöre gerek var mı? ısıtma ampülü dediğiniz şey bu işi görür mü? bir de tabi hem kurulum hem de kullanım maliyeti açısından hangisi daha mantıklı olur?

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
benim aklımda böyle manyakça bişey var anca böyle anlatabilirdim size belki dalga geçersiniz ama yinede bi bakın zaten salmam okadar büyük değil

yılmazzz

Takipçi Üyemiz
Adı
YILMAZ
Soyadı
OK
Fatih ÇEVİK' Alıntı:
ayhan bey benim de aynı konuda bi sıkıntım var, 2 metreye 1,5 metre ölçülerinde yaklaşık 3 m2 bi kümesim var 4 çift kuş var içinde. ytongla örülü, üstünün yarısı sunta yarısı şeffaf ondülün ile kapattım. dıştan strafor yapacağım, bi adet baca menfezi kadar havalandırma penceresi ve normal boylarda bi kapısı var. burayı 15-20 derece arasında tutmak için kışları ne önerirsiniz. yağlı radyatöre gerek var mı? ısıtma ampülü dediğiniz şey bu işi görür mü? bir de tabi hem kurulum hem de kullanım maliyeti açısından hangisi daha mantıklı olur?
böyle bişey olabilirmi ??
http://r1310.hizliresim.com/1g/g/tkrc9.png