sevgili abilerim bir salma için elektrikli sobaların içindeki bitane çubuk yeterm ve bu çubuk için kaç volt elektrik gerekir yada sizin kullandığınızz bi ısıtma türü varmı ve harcadığı elektrik nekadar söylerseni sevinirim iyi günler
elektrik faturası baya abarık gelir benceÖmer TEMEL' Alıntı:Bu sorun benimde kafama takılıyor ben ufo kullanicam bakalım ne olucak
ayhan bey benim de aynı konuda bi sıkıntım var, 2 metreye 1,5 metre ölçülerinde yaklaşık 3 m2 bi kümesim var 4 çift kuş var içinde. ytongla örülü, üstünün yarısı sunta yarısı şeffaf ondülün ile kapattım. dıştan strafor yapacağım, bi adet baca menfezi kadar havalandırma penceresi ve normal boylarda bi kapısı var. burayı 15-20 derece arasında tutmak için kışları ne önerirsiniz. yağlı radyatöre gerek var mı? ısıtma ampülü dediğiniz şey bu işi görür mü? bir de tabi hem kurulum hem de kullanım maliyeti açısından hangisi daha mantıklı olur?Ayhan YILDIRIM' Alıntı:benim konularda var yağlı radyatör dediğiniz çubuk yangın çıkarma tehlikesi olur tabi salma derken kaça kaç ufaksa ısıtma ampulü kullanabilirsin büyükse radyatör....
böyle bişey olabilirmi ??Fatih ÇEVİK' Alıntı:ayhan bey benim de aynı konuda bi sıkıntım var, 2 metreye 1,5 metre ölçülerinde yaklaşık 3 m2 bi kümesim var 4 çift kuş var içinde. ytongla örülü, üstünün yarısı sunta yarısı şeffaf ondülün ile kapattım. dıştan strafor yapacağım, bi adet baca menfezi kadar havalandırma penceresi ve normal boylarda bi kapısı var. burayı 15-20 derece arasında tutmak için kışları ne önerirsiniz. yağlı radyatöre gerek var mı? ısıtma ampülü dediğiniz şey bu işi görür mü? bir de tabi hem kurulum hem de kullanım maliyeti açısından hangisi daha mantıklı olur?