işleri veya herhangi bir durum nedeniyle Kuslarini Vermek isteyenler

onerseylan

Üyemiz
Adı
Öner
Soyadı
SEYLAN
Baslikdada belirttigim gibi islrri nedenuyle veya baska bir durumda  oturu kuslarina bakamayanlar yada yer acmak icin olabilir bakamadigi kus varsa seve seve alirim izmirde yasiyorum acik olmak grrekirse bu ara ters giden islerimde dolayi uceret veremem bakamadigi kusunu vermek isteyen varsa seve seve alabilirim evin bir odasini bu hobi icin ayirdim ismim oner tel 05549035983

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi
aldığınız kuşlarada bi masrafınız olacaktır,onlara sağlıklı güzel koşullarda bakmanız gerekir. en iyisi işlerinizi yoluna koyduktan sonra bu işe girmenizi öneririm ama karar sizin tabiki:)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ozan İZGİ' Alıntı:
aldığınız kuşlarada bi masrafınız olacaktır,onlara sağlıklı güzel koşullarda bakmanız gerekir. en iyisi işlerinizi yoluna koyduktan sonra bu işe girmenizi öneririm ama karar sizin tabiki:)
+111

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
KUŞA YAPILAN MASRAF KUŞDAN DAHA PAHALIDIR
YEMİ MAMASI VITAMINI DERKEN  GİDER ÖYLE
MERT KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ İŞLERİNİZİ YOLUNA KOYDUKTAN SONRA BAŞLAYIN BUNA

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Murat KARAYEL' Alıntı:
KUŞA YAPILAN MASRAF KUŞDAN DAHA PAHALIDIR
YEMİ MAMASI VITAMINI DERKEN  GİDER ÖYLE
MERT KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ İŞLERİNİZİ YOLUNA KOYDUKTAN SONRA BAŞLAYIN BUNA
Aynen kardeşlerimin dediği gibi....Açıkçası hiç böyle bir ilanda görmemiştim.Zaten yeterince muhabbetiniz var ve onlarada masraf yapıyorsunuz.

onerseylan

Üyemiz
Adı
Öner
Soyadı
SEYLAN
haklisiniz ama en azindan kuslarla ilgilenirim hic olgilenemeyen arkadaslar icin demisdim

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
sitenin adından da belli,  bu sitede geneli üretici arkadaşlar bulunmakta kimse bakamadığı canlının üretimini yapmaz. Galiba yeni kuşa ihtiyacınız var sanırım. bunun için satın alma yolunu deneyiniz. Herkes burada kuşlarına dünya emek harcıyor. Artık şahıslar bile bakamadığı kuşlarını satışa cıkartıyor. Eğer para sıkıntısı çekiyorsanız böyle bir durumdayken kuşlar için, hobi köşesi yapmanızı tavsiye etmem. bence elinde fazla yem, kafes, mama vb. gereksinimleri talep etmeniz en doğru olacak  icon_snooty