ISPARTA ve yakin illerden yavru muhabbet ariyorum!

merve yar

Üyemiz
Adı
merve
Soyadı
yar
İsparta ve yakin illerde uretim yapan abi veya ablalarimdan  varsa eger ellerinde yavru muhabbet kusunu ucretsiz olarak verebileceklerse almak istiyorum ogremci oldugum icin normal fiyattan alamiyorum hele ispartada  fiyatlar epeyi yuksek oldugundan alamiyorum artk ama beslemeyi cok seviyorum. bu arada uretim fazlasi cift kuslarda olabilir..uzakda olanlar icin gonderim ucretini karsilayacagm.lutfeeennn yardimci olunn  icon_pray icon_pray

Meto55

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Metin
Soyadı
Özkurt
Merve YAR' Alıntı:
İsparta ve yakin illerde uretim yapan abi veya ablalarimdan  varsa eger ellerinde yavru muhabbet kusunu ucretsiz olarak verebileceklerse almak istiyorum ogremci oldugum icin normal fiyattan alamiyorum hele ispartada  fiyatlar epeyi yuksek oldugundan alamiyorum artk ama beslemeyi cok seviyorum. bu arada uretim fazlasi cift kuslarda olabilir..uzakda olanlar icin gonderim ucretini karsilayacagm.lutfeeennn yardimci olunn  icon_pray icon_pray
ıspartada fiytlar ne kadr ?

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Alanya tarafına yolunuz düşerse buyurun gelin, yavrunuzu seçip götürün.

Üsmail ÜLERÜ

Takipçi Üyemiz
Adı
İSMAİL
Soyadı
İLERİ
Merve hanım selamlar. Ispartada Kanarya ve eğri gagalı kafes kuşları sevenler derneğimizi yeni kurduk. Bu salı günü dernek merkezimizde seminer ve kuş satışı yapılacak. Fırsatınız olursa buyrun gelin yardımcı olmaya çalışalım.