ısparta- yalvactan tüm muhabbet severlere slm olsun

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
ben aziz türker 29dan 30 a ilerleyen bir yaşım var :D aslen bebegiyim işiyle ugraşmakla beraber yazın havai fişek ve balon süsleme işini yapıyorum son dönemde ise daha öncedende beslemiştim muhabbet kuşuna  dadandım. degerli abim topragım tahir bayakı abim bu sitede daha cok vakit geçirmemi bilgi almam ve tecrübe edinmemi söyledi  inş bundan sonra aranızdayım. bu arada tombiş bi amca var burda degerli bi insan oldugu her halinden belli SELAHATTİN GÜÇLÜ istanbula gelir gelmez (cayı pek içmesemde) :D sizin yanınızda bir cay içmek isterim

tüm muhabbet severlerin kuşlarının tüyü kadar yavru sahibi olması dilegiyle.......

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
aramıza hoşgeldin aziz abi bende afyonkarahisarın başmakçı ilçesindeyim ama ıspartaya taşındım inşallah görüşürüz..

Tahir BAYAKI

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.tirepetshop.com
Adı
Tahir
Soyadı
BAYAKI
yalvaclı' Alıntı:
ben aziz türker 29dan 30 a ilerleyen bir yaşım var :D aslen bebegiyim işiyle ugraşmakla beraber yazın havai fişek ve balon süsleme işini yapıyorum son dönemde ise daha öncedende beslemiştim muhabbet kuşuna  dadandım. degerli abim topragım tahir bayakı abim bu sitede daha cok vakit geçirmemi bilgi almam ve tecrübe edinmemi söyledi  inş bundan sonra aranızdayım. bu arada tombiş bi amca var burda degerli bi insan oldugu her halinden belli SELAHATTİN GÜÇLÜ istanbula gelir gelmez (cayı pek içmesemde) :D sizin yanınızda bir cay içmek isterim

tüm muhabbet severlerin kuşlarının tüyü kadar yavru sahibi olması dilegiyle.......

Degerlı arkadasım sıteye hosgeldın umarım ıyı vakıt gecıreceksın dogru adrese geldın bende aslen ISPARTA-Yalvac lı olmama ragmen İZMİR-Tire dogumluyum tekrar hosgeldın hemserım..

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
hoş bulduk tahir abi
abdurrahman kardeş salı günü ıspartadayım inş seni ararım görüşelim elinde yavru muhabbet varsa görmek isterim

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
ERBAY BEY BİR DİLİM SADECE TEPSİYİ ALMIŞIN  :mad:
HOŞGELDİNİZ AZİZ BEY

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Hoşgeldiniz Tahir beyin dediği gibi çok güzel bilgiler dolu Abilerimizin hepsinin tecrübeleri ansiklopedilerden daha olan çok düzeyli bir aileye geldiniz.

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
Mehmet DEMİR' Alıntı:
Hoşgeldiniz Tahir beyin dediği gibi çok güzel bilgiler dolu Abilerimizin hepsinin tecrübeleri ansiklopedilerden daha olan çok düzeyli bir aileye geldiniz.
hoş bulduk güzellikler paylaşıldıkca dahada güzelleşirmiş