İST DEN BURSAYA KUŞ GETİREBİLECEK HAYIRSEVER BİR VATANDAŞ ARANIYOR.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
İstanbuldan Bursaya kuş getirebilecek hayırsever bir arkadaş abi veya kardeş varmı acaba?

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
arkadaşlar emrah kardeşime bir rainbow yavru hediye ettim ama kuşu bir türlü göndermek nasip olmadı ben anadolu yakası kartal soğanlıkta oturuyorum bursada ikamet eden istanbula iş için veya gezmeye gelen olursa bu kuşu emrah kardeşime ulaştırabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar tlf no 0535 841 35 27

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Üniversitede okuyan meraklı Bursada yaşayan arkadaşlar size bu konu da yardımcı olabilirler sanırım....

adnanaslan

Üyemiz
Adı
adnan
Soyadı
aslan
emrah kardeşim sana yardımcı olmaya calısıcam her hafta bursaya gelen mütehait arkadaşım var buyuk bir proje icin beraber calışıyoruz kendisiyle derhal görüşücem hayırlısıyla getirtebiliriz diye düşünüyorum

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Haydar KARAÇAL' Alıntı:
arkadaşlar emrah kardeşime bir rainbow yavru hediye ettim ama kuşu bir türlü göndermek nasip olmadı ben anadolu yakası kartal soğanlıkta oturuyorum bursada ikamet eden istanbula iş için veya gezmeye gelen olursa bu kuşu emrah kardeşime ulaştırabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar tlf no 0535 841 35 27
haydar bey hilmi beyin kanındanmı verdiniz kuşu... :D banda hediye edin....teşekkürler... rotfl

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Yardımcı olmaya çalışan düşüncesini yazan herkese teşekkür ederim.İnş en kısa sürede elimize ulaşır.

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
hayırlısı olsun inşallah birileri çıkar  bu arada  Haydar abi ben begeniyorum kuşlarını  bilirsin :)

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Bu hafta sonundan sonra Önümüzdeki hafta sonuna doğru gitme ihtimalim var.kesin olmamakla beraber bu arada bulamazsanız götürecek birini terminal veya mercana kadar götürebilirim

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Haydar KARAÇAL' Alıntı:
Haydar abi hediyeye sual olunmaz tabi Emrah hocamız hediyesine sağ salim kavuşması dileğiyle inşallah 

ama bizde Haydar abimiz rainbow çıkarsa haber eder diye bekliyoruz haberinide buradan görüyoruz abi hediyelik kuşlar maşallah yakışır ..

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
cihan emrah a söz vereli 4 ay oldu kuş yavruydu eşe geldi yani yeni yavrularımdan değil hediyeyi yerine ulaştıramadım hala duruyor alınmaca yok kardeşim

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
İstanbul Bursa çok uzak değil otobüs ile sorun olmaz sanırım ?