İstanbul Anadolu Yakasından (çekmeköy) Tülin AYDIN

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Herkese merhabalar, 27 yaşında bir hayvanseverim. Kendi çapımızda (eşimle beraber)  muhabbet kuşu beslemeyi, üretmeyi onlarla yaşamayı deniyoruz. Bunu yaparkende çok mutlu oluyoruz. Şimdilik Cemal Tanış'tan aldığımız bir çift çekoslavak ve bir ingiliz dişimiz, Oğuz Deniz'den aldığımız bir çift çekoslavak ve bir adet jumbo ile toplam 3 çiftimiz var.
Uzun zamandır www.muhabbetkuslari.org sitesine üyeyiz. Orada bir kaç arkadaşla tanışma, bilgi edinme, ailecek dostluk kurma gibi fırsatlarımız oldu. Umarım burada da sizlerin, dostu, kardeşi ve öğrencisi olabiliriz. Saygılar ve selamlar,

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
TÜLİN HANIM HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ
MUHABBET KUŞLARI İLE İLGİLİ EN ÖĞRETİCİ FORUM SİTELERİNDEN BİRİNDESİNİZ
PAYLAŞIMLARA KATILMANIZI BEKLERİZ SAYGILAR
Çok teşekkür ederim. Hoşbulduk. Sizinle toplantı gününüzde kısacık tanışma fırsatımız olmuştu.Üretimhanenizi gezip gördük, çok beğendik. Temizliği ve dizaynı şahane. Kuşlar için zaten lafımız olamaz. Allah bol bereket versin. Umarım ilerde oturup uzun uzun sohbet etme şansımız da olur. Sizlerden öğrenecek çok şey var. bende de heves var. Selamlar tekrardan.

Hakan KAPLAN' Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz....  :)
Hoşbulduk bye

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hoşgeldiniz Tülin hanım. İyi paylaşımlar

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Tülin hanım öncelikle hoşgeldiniz bu güzel işe gönül vermeniz ve eşinizle beraber bunu yapabilmeyi niyetinize koyduğunuzu duymak biz hayvanseverleri sevindiriyor.Bence bu işe gönül vermek ve başlamanın güzel olduğu kadar da çok şanslı olduğunuzu farkettim çünkü bu işe değerli arkadaşlarımız bu işi hakkıyla doğrusuyla yapan Cemal TANIŞ ve Oğuz DENİZ ile tanışmanız işinizin hayrılısı ile devam edeceği ışığını yakmış maşallah 1-0 önde başladığınızdan emin olun..Keşke bu işe başlar başlamaz Cemal ustam gibi Oğuz bey gibi Selahattin abi gibi değerli insanlarla tanışmış olarak birer çift kuşlarını alarak başlama durumum olsaydı ....Ayrıca bu siteyi keşfetmeniz ve burda üye olmanızda bir ayrıcalıktır..Başarılarınızın devamını dilerim..

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
CemaL TANIŞ' Alıntı:
Yenge hoşgeldin jumbo beslediğini bilmiyordum oğuz deniz'den sağlam bir kan almışsın hayırlı uğurlu olsun.
Hoşbulduk Cemal. Jumboyu Oğuzdan değil bizim sokaktaki kuşçudan aldım. Uygun bir fiyata güzel bir seçim yaptığımı umuyorum. Senden aldığımız İngiliz dişinin yanına aldım.

Cihan AYTAN' Alıntı:
Tülin hanım öncelikle hoşgeldiniz bu güzel işe gönül vermeniz ve eşinizle beraber bunu yapabilmeyi niyetinize koyduğunuzu duymak biz hayvanseverleri sevindiriyor.Bence bu işe gönül vermek ve başlamanın güzel olduğu kadar da çok şanslı olduğunuzu farkettim çünkü bu işe değerli arkadaşlarımız bu işi hakkıyla doğrusuyla yapan Cemal TANIŞ ve Oğuz DENİZ ile tanışmanız işinizin hayrılısı ile devam edeceği ışığını yakmış maşallah 1-0 önde başladığınızdan emin olun..Keşke bu işe başlar başlamaz Cemal ustam gibi Oğuz bey gibi Selahattin abi gibi değerli insanlarla tanışmış olarak birer çift kuşlarını alarak başlama durumum olsaydı ....Ayrıca bu siteyi keşfetmeniz ve burda üye olmanızda bir ayrıcalıktır..Başarılarınızın devamını dilerim..

Onların yanımızda olduğunu bilmek bile yetiyor aslında hemde tamda dediğiniz gibi onlardan kuş alarak başlamak ayrı bir heyecan. Allah utandırmasın...