İstanbul Avrupa yakası Avcılar Esenyurt Beylikdüzü civarı üretimhane kurmatı düş

metinkoca

Yeni Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Koca
Bi kaç takım kuşum var evde zor olmaya başladı. Aynı durumda olan yer arayan ama tek başına hem vakti hem nakti olarak yük altına girmek istemeyen birileri var mı acaba diye bi konu açayım dedim. Düşüncem bi iki kişi ortak yer tutup masrafı paylaşmak. Herkes kendi kuşuna bakıcak. Çok eski bu tip ilanlar açılmış sonuca ulaştı mı bilmem, bi de bu tip bişey mantıklı mı değil mi fikirlerinizi almak isterim.
Bölge olarak tercihim esenyurt avcılar beylikdüzü

Ercan Uçar

Uzman Üyemiz
Adı
Ercan
Soyadı
Uçar
Yer açmak o yerin kirası suyu elektiriği derken aylık en az 1 milyar gideri olucaktır diye düşünüyorum artı olarak kuşların maması vitamini yemi kılı tüyü derken aylık gider aşağı yukarı 1.5 binliraya mal olucaktır . öncelikle açıcagınız yere en az 60-100 takım araası kuş yapmanız lazım ve kuşların yeni yerlerine adaptasyon süreçleri vs derken en az 3-5 ay kuşlardan yavru beklemediğinizi düşünürsek kendi cebinizden 3-5 aylık masraf karşılıcak güce sahipseniz böyle bir işe girin derim ..

Ayrıca nacizane tavsiyem yapıcaksanız bu işi kendi başınıza yapmanızdan yana olucaktır . imkanlarınız dahilinde kaç takım kuş beşleyebilirseniz o kadar besleyin.

metinkoca

Yeni Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Koca
Üretimhane demek yanlış oldu hobihane diyeyim. Üretim satim para kazanim derdinde değilim.