Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hevesimi kırmamış olsalardı dünya yarışmasına kuş göndermeyi düşünüyordum ama istanbul finalinde hevesimi kırdılar ben hayatımda böyle bir saçmalık görmedim. Puanlama yapıyorsan 1-2-3-4-5 diye sıralama yaparsın. 1-2 olmadan 3-4-5 diye sıralama yapılması terbiyesizlikten başka birşey değildir insanlarla dalga geçer gibi puanlama yapılması (yapması ) ayıptır emeğimize yazıktır.
Neden böyle bir puanlama yapıldığını sorduğumda bu kuşlar 1. liği ve 2. liği hak etmiyor diye cevap aldım kütahya yarışmasında puanlamayı yapan saygı değer hakem o zaman neden orda 1 yaptın. Beykoz yarışmasında başka hakem (carlos) neden bir yaptı üstüne üstlük federasyon 2. başkanı Oğuz ÖZKAYA yarışma salonuna çağırıp özel tebrik etti. Ben bu yarışmadaki puanlamada art niyet ararım türkiye'de muhabbet kuşu camiası son bir kaç senedir hareketlenmeye başladı yarışmaya hatrı sayılır şekilde kuş sokulmaya başlandı. Ama bu yapılan puanlama ile hemen hemen bütün muhabbetçilerin hevesini kursağında bıraktın seni yarışma salonunda tebrik ettiğimi gibi tebrik ediyorum orhan abim icon_naughty
Beni bilenler bilir öyle ortalığı karıştırmayı seven tiplerden değilim aksine bundan hiç hoşlanmam ama bu puanlama çok zoruma gitti hevesimi kırdı içimi döküp rahatlamak istedim. Bu yarışma benim için son yarışmaydı AMA farklı bir politika izlemeye karar verdim yarışmaya kuş sokmayacaktım şimdi sokasım var smileki