istanbul muhabbet kuşu derneginden üyeligim iptal edilmiş

serkan

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
navruz
sitedeki arkadaşlara bir soru sordum onlar bir buçuk ayda bir çevap dahi kaideye alıp yazmadılar bende bukadar zormu sitenin amaç kriterlerini sordum üyelikten oldum sagolsunlar

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Serkan NAVRUZ' Alıntı:
sitedeki arkadaşlara bir soru sordum onlar bir buçuk ayda bir çevap dahi kaideye alıp yazmadılar bende bukadar zormu sitenin amaç kriterlerini sordum üyelikten oldum sagolsunlar
SERKAN KARDEŞ HERŞEYİN HAYIRLISI FORUM SİTELERİNDE OLUR BÖYLE ŞEYLER  :(

Selcuk San

Yeni Üyemiz
Adı
Selcuk
Soyadı
San
Tek değilsin Serkan bende aynı sekilde silinmişim. Gerçi Selahattin abinin formu daha yararlı ve buradakiler daha insan  :D :D :D bence muhabbet üretiminden önce insanlık dersi almaları lazım bu siteden

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Selcuk San' Alıntı:
Tek değilsin Serkan bende aynı sekilde silinmişim. Gerçi Selahattin abinin formu daha yararlı ve buradakiler daha insan  :D :D :D bence muhabbet üretiminden önce insanlık dersi almaları lazım bu siteden
ARKADAŞLAR BELKİ YANLIŞLIK OLMUŞTUR VEYA BAŞKA BİR PROBLEM VARDIR   :(

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
ARKADAŞLAR GERÇİ YAPMADINIZ AMA
DERNEĞİ VE DERNEĞİN SİTESİYLE ALAKALI YANLIŞ VE KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ,HAKARET İÇEREN YAZILAR YAZMAMAYA DİKKAT ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

serkan

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
navruz
yorumlarınız için çok teşekür edrim benim amacım butür güzel mütevazi arkadaşlık dostluk kardeşligin pekişmesini saglayan stelerin sadece güzel şeyleri paylaması bunları yaparkende kendilerinde olan eksiklere yapılan eleştirileri mütevazilikle kabullenip düzeltmesiydir şahısları silip atması degil ben bunları kabullenemiyorum ve bu arkadaşları muhabbet sevenler adına boykot ediyorum dahada yorum yapma gereği duymuyorum herkese saygılar.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
YANLIŞLIK YOK BEN GİREYİM DEDİM ÜÇ DÖRT GÜN ÖNCE TEMİZLİK YAPMIŞLAR HERHALDE İÇERİ ALMADILAR ;) ;) ;) :D :D :D :D :D

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
ARKADAŞLAR GERÇİ YAPMADINIZ AMA
DERNEĞİ VE DERNEĞİN SİTESİYLE ALAKALI YANLIŞ VE KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ,HAKARET İÇEREN YAZILAR YAZMAMAYA DİKKAT ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
selahattin bey, bu tavrınız gerçekten çok hoş olmuş, yaşınıza ve tecrübenize yakışan bir hareket tebrik ederim. sonuçta dernek ayrı bir oluşum, siteler farklı. son günlerdeki soğuk ve sert rüzgarları dağıtacaktır umarım.

zaten işini layıkıyla yapan kaç tane üretici var ki bir de onlar kamplaşıp birbirine girsin. muhabbet sevdasının bu kavgalardan ziyade yardımlaşmaya, rekabete ve gönülsüz de olsa desteğe ihtiyacı var.

serkan

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
navruz
Her türlü oluşumu türkiye için destekliyorum çokta önemli degil silinmem daha iyisini buldum işte burdayım. Dernek yenede bizim ama bana bir açıklama borçlular kimse muhattabım tabiki konuyu kapatıyorum burda uzatmanın anlamı yok zaten arkadaşlar

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
selahattin abi ben diğer forumada üye oldum sebebi ise sadece orada olan üyelerin üretimhanelerini ve tecrübelerini harmanlamak bu sizin için ters bir durummu yani size karşı ayıp etmiş olurmuyum olmazmıyım.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
ömer adam' Alıntı:
selahattin abi ben diğer forumada üye oldum sebebi ise sadece orada olan üyelerin üretimhanelerini ve tecrübelerini harmanlamak bu sizin için ters bir durummu yani size karşı ayıp etmiş olurmuyum olmazmıyım.
ÖMER BENİM ÖYLE TAKINTILARIM OLAMAZ BEN NEKADAR GİRMESEMDE ORASIDA BİZİM YERİMİZ