istanbul tuzla'dan merhaba..

kutay19

Takipçi Üyemiz
Adı
HAKKI
Soyadı
ÇETİN
merhabalar, ben istanbul tuzla da ikamet etmekteyim.. öncelikle belirteyim üretici değilim.. yakın zamanda ölen kuşumun yerine kuş arayışalrı içine girdim... pet shopların kandırmalrı ve sürekli yalan dolanlarından bıktığım için arayışalrım oldu.. internet sayesinde bu siteyi buldum ve gerçek üreticilerin ve bu işlerden gerekten anlayanların arasında buldum kendimi..
kendime üretim amaçlı değil fakat yineden yavrularını alabileceğim bir çift yavru kuş almak isityordum şansıma o arada yavru satışı yapan Cihan AYTAN ile tanıştım ve ondan bir çift yavru aldım... şu an evde kafesindeler erkek 80 dişi ise 55 günlük oldu...
bu site sayesinde çok geniş bilgiye sahip oldum.. tüm bilgi paylaşımı yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum...

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Hakkı hocam nasılsın neler yapıyorsun ne yapıyor haylazlar maşallah iyice güzelleşmişlerdir .Bu site emekçilerin sitesi burdan kolay kolay yanlış adam çıkmaz bu site sayesinde seninle tanıştık ve alış verişimiz oldu  kuşlardan memnun olduğuna sevindim senin memnuniyetin benim memnuniyetim her türlü sıkıntıda yerimi biliyorsun haylazlara selam olsun ...

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
Aileye hoşgeldiniz iyi dilekleriniz için bizde size teşekkür ederiz

kutay19

Takipçi Üyemiz
Adı
HAKKI
Soyadı
ÇETİN
hepinize çok tsk ederim.
Cihan kardes kuslar gayet saglıklı. Masallahları var. Elimden geldgnce iyi bakıyorum onlara. Yalnız disi cok huysuz. Kafese yaklasmamdan bile rahatsz oluyor. Sürekli gözü bizde. Erkek gayet uysal arada elime alıp seviyorum. :)
disinin huysuzlugundan erkekte kacar oluyor bizden.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Adı: HAKKI
Soyadı: ÇETİN

LİMON-PAMUK

Ynt: istanbul tuzla'dan merhaba..

hepinize çok tsk ederim.
Cihan kardes kuslar gayet saglıklı. Masallahları var. Elimden geldgnce iyi bakıyorum onlara. Yalnız disi cok huysuz. Kafese yaklasmamdan bile rahatsz oluyor. Sürekli gözü bizde. Erkek gayet uysal arada elime alıp seviyorum.
disinin huysuzlugundan erkekte kacar oluyor bizden.
Hakkı bey çok güzel bir yavru çift aldınız dişi aynen annesine benzemiş demek huysuzluğunda ama ileride yavru bakıcağı zaman hiç endişeniz olmasın çünkü anne babası çok iyi bakıcı çiftimdir  2 dönem önceki kardeşinin şuanda yavruları var ve çok güzel bakıyorlar şükür  erkek kuşunuz ise yine çok uysal yavruların yetiştiği bir yuvadan çıkmadır  o yuvadan çıkan yavrular satıldıkları yerde hep kolay  eğitildiler ........