İstanbulda Biocon a nereden bulabilirim.

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Merhaba arkadaşlar, üzücü bir olayla karşı karşıyayım. Üretimhaneme bit dadanmış ve bende bu ilacı tavsiye üzerine kullanmaya karar verdim ama istanbulda Fatih - Eminönü arası gezmediğim eczane kalmadı bulamıyorum. Yardımınızı bekliyorum.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Karaköy alt geçitte zirai ilaçlar satan dükkanlar var orada bulunabilir.Yanlız biocon a ben kullanıyorum çok iyi dezenfektandır fakat bitlere çözüm olacağını zannetmiyorum

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
biocon dezenfektan olarak biliyoruz. Onun yerine yuva içlerine bulabilirseniz opigal-5 ve kuşların karın veya enselerine vilmectin veya baymec-f daha faydalı olacaktır kanısındayım. Geçmiş olsun.

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Uğur ATA' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, üzücü bir olayla karşı karşıyayım. Üretimhaneme bit dadanmış ve bende bu ilacı tavsiye üzerine kullanmaya karar verdim ama istanbulda Fatih - Eminönü arası gezmediğim eczane kalmadı bulamıyorum. Yardımınızı bekliyorum.
Ugur bey BİOCAN-A genel amaçlı DEZENFEKTANDIR..Bu ilacı bit mücaledesinde size tavsiye eden kişinin niyetini pek iyi bulmadım.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
toz olarak kafes ve yuvalıklara OPİCAL-5 kullanın.suluklarınada VİLMECTİN damla olarak 1 damla koyun yeterde artar bile ve kesin çözümdür......

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
öncelikle kusların bitlerden etkilenmemesi icin kusları tek tek yakalayın karın kısımlarına 1 er damla vilmectin damlatin.. bitler kusları ısırdıklarında bu sekilde öleceklerdir ve kuslar zarar gormez onun dısında üretimhaneyi bitleri yok etmek icin toz veya sprey ilaclar mevcuttur. crsymet - vet opigal 5 toz cok iyidir bulabilirseniz tabi.. kenesonda olabilir ardap spreyde olur.. gecmis olsun

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Murat KANBUR' Alıntı:
toz olarak kafes ve yuvalıklara OPİCAL-5 kullanın.suluklarınada VİLMECTİN damla olarak 1 damla koyun yeterde artar bile ve kesin çözümdür......
Bu ilaçlar nerelerde bulunur peki Murat Bey.