U umıtkurt Yeni Üyemiz Katılım 11 Tem 2016 Mesajlar 18 Konum istanbul Adı umit Soyadı kurt 29 Eyl 2016 #1 Öncelikle selamın aleyküm ben kendıme hobı amaçlı bır uretım hane kurmayı dusunuyorum pet shoplarda gıdıp kazıklanmak ıstemıyorum eminönunde aradıgım kuşları bulurmuyum baska kus pazarı varmı ????
Öncelikle selamın aleyküm ben kendıme hobı amaçlı bır uretım hane kurmayı dusunuyorum pet shoplarda gıdıp kazıklanmak ıstemıyorum eminönunde aradıgım kuşları bulurmuyum baska kus pazarı varmı ????
K Kahraman sinan Takipçi Üyemiz Katılım 23 Tem 2016 Mesajlar 165 Konum İstanbul Adı Sinan Soyadı Kahraman 29 Eyl 2016 #2 Eminönündekilerde pet shop zaten. Edirnekapı da var bildiğim kadarıyla. Bence buradaki üretici arkadaşlardan temin etmeniz daha iyi olur.
Eminönündekilerde pet shop zaten. Edirnekapı da var bildiğim kadarıyla. Bence buradaki üretici arkadaşlardan temin etmeniz daha iyi olur.
U umıtkurt Yeni Üyemiz Katılım 11 Tem 2016 Mesajlar 18 Konum istanbul Adı umit Soyadı kurt 29 Eyl 2016 #3 bende arastıyorum formda bakıcam artık damızlık olarak bakıyorum edırnekapıdakı guvercın dıye bılıyordum ...
bende arastıyorum formda bakıcam artık damızlık olarak bakıyorum edırnekapıdakı guvercın dıye bılıyordum ...
K Kahraman sinan Takipçi Üyemiz Katılım 23 Tem 2016 Mesajlar 165 Konum İstanbul Adı Sinan Soyadı Kahraman 29 Eyl 2016 #4 Gidip görmedim fakat bir kaç haber videosu izlemiştim orası ile ilgili güvercin tavuk keklik muhabbet vs vardı tüm kanatlilardan.
Gidip görmedim fakat bir kaç haber videosu izlemiştim orası ile ilgili güvercin tavuk keklik muhabbet vs vardı tüm kanatlilardan.
U umıtkurt Yeni Üyemiz Katılım 11 Tem 2016 Mesajlar 18 Konum istanbul Adı umit Soyadı kurt 30 Eyl 2016 #5 Sinan KAHRAMAN.' Alıntı: Gidip görmedim fakat bir kaç haber videosu izlemiştim orası ile ilgili güvercin tavuk keklik muhabbet vs vardı tüm kanatlilardan. Genişletmek için tıkla ... saolsun sınan bey bende bu hafta sonu gıdıp ..
Sinan KAHRAMAN.' Alıntı: Gidip görmedim fakat bir kaç haber videosu izlemiştim orası ile ilgili güvercin tavuk keklik muhabbet vs vardı tüm kanatlilardan. Genişletmek için tıkla ... saolsun sınan bey bende bu hafta sonu gıdıp ..
B Bycolic Yeni Üyemiz Katılım 30 Eyl 2016 Mesajlar 6 Adı Gökhan Soyadı Türkmen 30 Eyl 2016 #6 Merhaba, konunuzdan alakasız bir şey sormak istiyorum. Malesef yeni konu açma kısmını bulamadım yardımcı olabilir misiniz Teşekkürler
Merhaba, konunuzdan alakasız bir şey sormak istiyorum. Malesef yeni konu açma kısmını bulamadım yardımcı olabilir misiniz Teşekkürler
K Kahraman sinan Takipçi Üyemiz Katılım 23 Tem 2016 Mesajlar 165 Konum İstanbul Adı Sinan Soyadı Kahraman 30 Eyl 2016 #7 Sorunuz nedir?
B Bycolic Yeni Üyemiz Katılım 30 Eyl 2016 Mesajlar 6 Adı Gökhan Soyadı Türkmen 30 Eyl 2016 #8 1 adet muhabbetimiz var ama jumbo olup olmadığından tam olarak emin değiliz, fotosunu göndersem yardımcı olabilir misiniz? TEşekkürler
1 adet muhabbetimiz var ama jumbo olup olmadığından tam olarak emin değiliz, fotosunu göndersem yardımcı olabilir misiniz? TEşekkürler
B Bycolic Yeni Üyemiz Katılım 30 Eyl 2016 Mesajlar 6 Adı Gökhan Soyadı Türkmen 30 Eyl 2016 #9 bilgisi olan var mı?
S SABRÜ MUTLU Üyemiz Katılım 21 Şub 2016 Mesajlar 30 Konum Kocaeli Adı sabri Soyadı mutlu 1 Eki 2016 #10 Resmi atarsanız cevapsız olamazsınız. Resmi atmayı deneyin.