İstanbulda kuş piyasası bitmş (Süleyman DERMENLİ)

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Bu gün görevli olarak İstanbula geldim işim bitincede pet shopları gezmeye karar verdim.Malesef ithal serçe kadar kuşlar piyasayı ele geçirmiş herkesin söylediği aynı 4 büyük ithalatçı yerli üreticiyi bitirmek adına tüm güçlerini birleştirmiş üzüldüm :( Ayrıca sadece Selahattin abiyi ziyaret etme şansım oldu üretimhanesi benim gözümde uluslar arası standartlarda hatta üstünde diye bilirim hayırlı üretimler olur inşallah abicim Allah utandırmasın  :)

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Yerli kuşun değerini bilen yerli üreticiyi tercih ediyor tabi sizin dediğiniz gibi ithal kuş kol geziyor yakındır krank kol çıkartır

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
İstanbulda uzun zamandır ufak kuşlar zaten piyasada alanlar kuştan anlamayan evde tek olarak besleyecek olan insanlar ve bu insanlarında üreticilere ulaşma durumu olmadığı için üreticiyi etkileyeceğini sanmıyorum üreticiye ulaşmak isteyenler zaten üretim amaçlı takım olarak alanlar. 2 gün önce bende eminönü piyasına baktım bi teyze kuş aldım 2 gün önce öldü kızım ağlıyo güzel bi kuş verinde ölmesin diye satıcıya rica ediyordu bu döngü herzaman var 1 alıyor ölüyor 2 alıyor ölüyor insanlar soğuyor kuştan artık

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:
Yerli kuşun değerini bilen yerli üreticiyi tercih ediyor tabi sizin dediğiniz gibi ithal kuş kol geziyor yakındır krank kol çıkartır
  ;)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Sezgin ANIL' Alıntı:
İstanbulda uzun zamandır ufak kuşlar zaten piyasada alanlar kuştan anlamayan evde tek olarak besleyecek olan insanlar ve bu insanlarında üreticilere ulaşma durumu olmadığı için üreticiyi etkileyeceğini sanmıyorum üreticiye ulaşmak isteyenler zaten üretim amaçlı takım olarak alanlar. 2 gün önce bende eminönü piyasına baktım bi teyze kuş aldım 2 gün önce öldü kızım ağlıyo güzel bi kuş verinde ölmesin diye satıcıya rica ediyordu bu döngü herzaman var 1 alıyor ölüyor 2 alıyor ölüyor insanlar soğuyor kuştan artık

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
bizim millet o serçe gibi kuşlara alışmış geçenlerde üretim haneme yavru kuş almak için gelen bayan sizin kuşlarınız çok büyük ben küçük kuş alcam diye almadan gitti :D

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:
bizim millet o serçe gibi kuşlara alışmış geçenlerde üretim haneme yavru kuş almak için gelen bayan sizin kuşlarınız çok büyük ben küçük kuş alcam diye almadan gitti :D
:D :D :D :D :D

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Kaçak kuşların önü kesilmeden üretici rahat nefes alamıycak.Eyvallah satıyoruz kuşlarımızı ama binbir güçlükle.20 ve üstüne sadece üretim yapmak isteyen kuşların değerini bilen arkadaşlara verebiliyoruz.Petshoplara 20 tl deyince adamların gözleri yerinden fırlıyor.Onlar sadece sattığına kazandığına bakıyor.Yerliyle itali ayıramayan petshop cular var.(söz meclisten dışarı :) ).Kaçagın önü kesilmeden petshoplar kaçak gelen kuşları satmayı bırakmadan bize rahat yok.Yem fiyatları artar kuş fiyatları hep aynı kalır.