İstanbul'da Olup Yarın Müsait Olan Var Mı

Burak B.

Yeni Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Büyükbuzcular
Selamlar,
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama 2 hafta önce mısır çarşısından "erkek" diye aldığım kuşum "dişi" çıktı. Ayrıca ben "erkek" diye 50 TL verdim o kuşa. Yarın değiştirmeye gideceğim fakat cinsiyet işinden anlamadığım için yine dolandırılacağım. Bu yüzden İstanbul'da olup müsait olan, bu cinsiyet işlerinden anlayan üstadlar varsa yarın yeni kuş almamda bana yardım edebilirlerse çok mutlu olurum. İyi akşamlar...

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
ben bugün (cumartesi) tüm öğleden sonra eminönü kuş pazarındaydım.büğün olsaydı size yardımcı olurdum.ayrıca eminönünde hangi ırk mubişe 50 tl verdiniz?yerlilere 25 tl çek lerede 30 tl den fazla vermeyiniz.
yarın (pazar) kısmet olusa ve bi aksilik çıkmaz ise ALLAH ın izniyle edirnekapı kuş pazarında olacağım.....

Burak B.

Yeni Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Büyükbuzcular
Murat Kanbur' Alıntı:
ben bugün (cumartesi) tüm öğleden sonra eminönü kuş pazarındaydım.büğün olsaydı size yardımcı olurdum.ayrıca eminönünde hangi ırk mubişe 50 tl verdiniz?yerlilere 25 tl çek lerede 30 tl den fazla vermeyiniz.
yarın (pazar) kısmet olusa ve bi aksilik çıkmaz ise ALLAH ın izniyle edirnekapı kuş pazarında olacağım.....
Merhaba,
Kuş şu: http://i25.lulzimg.com/6737b7.jpg
Forum'dan "Cihan AYTAN" adlı arkadaş Selahattin ve Cemal Bey'in yarın edirnekapı kuş pazarında yardımcı olabileceğini söyledi ama  Cemal Bey ve Selahattin Bey mesajlarıma yanıt vermediler, yoğunlar sanırım. Kafam karışmış durumda şu an. Ne yapmalıyım sizce?

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Burak bana mesaj attığın saatte yeni gelen kafeslerimin tünek montelerini yapıyordum :) mesajını şimdi gördüm özelden cep numaramı gönderdim :)