İstanbul'da uygun fiyatlı kafes teli imalatı yapan firma?

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Arkadaşlar merhabalar, konu başlığından da anlaşılacağı gibi İstanbul'da uygun fiyatlı kafes teli imalatı yapan bildiğiniz iyi bir firma var mı?Yaptırmak istediğim teller şu şekilde;

kapılar yaylı olmayacak
68*41 taban ızgara
50*44 ara bölme
80*50 tavan ızgara
50*50 2 adet yan ızgara tek kapılı
35,5*50 2 adet arka ızgara
35,5*50 2 adet ön ızgara silo yemlikli, tek kapılı

kunal87

Yeni Üyemiz
Adı
KEMAL
Soyadı
ÜNAL
Bende İstanbulda ön telci arıyorum 25 adette 40*40 ön tel yaptıracagım. Bulduklarmda 12 14 tl fiyatlar çekti. İnşallah uygun fiyatlı buluruz

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Kemal ÜNAL' Alıntı:
Bende İstanbulda ön telci arıyorum 25 adette 40*40 ön tel yaptıracagım. Bulduklarmda 12 14 tl fiyatlar çekti. İnşallah uygun fiyatlı buluruz
inşallah buluruz Kemal Bey, o zaman haberleşelim uygun bir yer bulduğumuzda.

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
ya ben kafesten kapmak istiyorum puntalıyorlar mı teli nerelerden alıyorlar kimse bilgi vermiyor

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Muhammed SÜMERCAN' Alıntı:
ya ben kafesten kapmak istiyorum puntalıyorlar mı teli nerelerden alıyorlar kimse bilgi vermiyor
puntalı tel buldum her taraf 1 top satıyor, eğer burada toplanabilirsek ben bir top alıp herkese yollayabilirim, ya da istanbul'da olanlarla beraber gidip alabiliriz. 30 m * 1 m top olarak puntalı tel var telcilerde.

kralbosna

Takipçi Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
ince
bende ön kafes teli aramaktayım  3 yemlik tek kapılı 25 adet lazım ama  fiyatlar çok uçuk .Bir üretici abimde görmüştüm büyük yapı marketlerde satılıyor ölçüye göre kesip veriyorlar kafes tellerini dedi.Kapı kısmı  beni düşündürüyor hadi yemlikleri sulukları bir şekilde monte edersinde kapı kısmında ince işçilik gerekli en kolayı  ön kafes teli

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Emrah İNCE' Alıntı:
bende ön kafes teli aramaktayım  3 yemlik tek kapılı 25 adet lazım ama  fiyatlar çok uçuk .Bir üretici abimde görmüştüm büyük yapı marketlerde satılıyor ölçüye göre kesip veriyorlar kafes tellerini dedi.Kapı kısmı  beni düşündürüyor hadi yemlikleri sulukları bir şekilde monte edersinde kapı kısmında ince işçilik gerekli en kolayı  ön kafes teli
sadece kapı kısmı için o kalan parçayı öntel gerisinide normal yapı marketlerde satılan telden yapılabilir aslında

erkanözel

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
özel
SEBAKAFESTELİ önerirm arkadaşlar ben bizzat atölyelerine gittim esenyurtta. bende ucuz olsun dıye baska bır fırmaya yaptırdım fakat çok pısmanım bu abımız ısını bılıyor ve teller 4mm dır.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
SEBA KAFESE YAPTIRDIM 20 ADET ÖN TEL MÜKEMMEL İŞÇİLİK VAR... thumbsupbo

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
arkadaşlar aşağıdaki listede bulunan tellere izmir'de bir imalatçı 60 tl fiyat verdi. bilginize

68*41 taban ızgara
50*44 ara bölme
80*50 tavan ızgara
50*50 2 adet yan ızgara tek kapılı
35,5*50 2 adet arka ızgara
35,5*50 2 adet ön ızgara , tek kapılı, çift yemlikli