BORABAY Uzman Üyemiz Katılım 1 Ara 2010 Mesajlar 506 Konum DATÇA/MUGLA Adı BORA Soyadı DERİCİ 7 May 2012 #21 Kemal AKBULUT' Alıntı: EN İYİSİ AT ARABASI bahoo bahoo bahoo bahoo Genişletmek için tıkla ... kemal abi yine güldürdün beni akşam akşam.
Kemal AKBULUT' Alıntı: EN İYİSİ AT ARABASI bahoo bahoo bahoo bahoo Genişletmek için tıkla ... kemal abi yine güldürdün beni akşam akşam.
M Münah Öoğlu Uzman Üyemiz Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 572 Konum İSKENDERUN/HATAY Adı Münah Soyadı Özoğlu 8 May 2012 #22 Şahin GÜNGÖR' Alıntı: Tanıtımı yapılırken çok ucuz yakıt kullanılıyormuş gibi tanıtıyorlar ama aylık motor vergisi 80 Euro olarak belirtiliyor. Hesaba döktüğünüzde benzinliye binmekten farkı kalmıyor Genişletmek için tıkla ... Dilinize sağlık Şahin bey.80 euroda neyin nesi oluyor çözemedim.Elektrikli bisiklete benziyor.1500.-tl' bisiklet alıyorsun.Aküyü değiştirmek lazım oluncada 600.700.-tl istiyorlar.
Şahin GÜNGÖR' Alıntı: Tanıtımı yapılırken çok ucuz yakıt kullanılıyormuş gibi tanıtıyorlar ama aylık motor vergisi 80 Euro olarak belirtiliyor. Hesaba döktüğünüzde benzinliye binmekten farkı kalmıyor Genişletmek için tıkla ... Dilinize sağlık Şahin bey.80 euroda neyin nesi oluyor çözemedim.Elektrikli bisiklete benziyor.1500.-tl' bisiklet alıyorsun.Aküyü değiştirmek lazım oluncada 600.700.-tl istiyorlar.
I ilker Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 295 Konum MURATLI-TEKİRDAĞ Adı ilker Soyadı ERTÜRK 8 May 2012 #23 ??? Hilmi AKYILDIZ' Alıntı: ilk önce sevdirirler sonrası malum Genişletmek için tıkla ... ???
A ALÜ ÜNAL Uzman Üyemiz Katılım 1 Şub 2012 Mesajlar 325 Konum izmir Adı ali Soyadı ünal 8 May 2012 #24 smileki smileki smileki Alem adamsın KEMAL abi.....