işte budur allahım sana şükürler olsun ;)

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
Arkadaşlar biraz önce ilk yavru çıktı yumurtadan hemen mama takviyesi yaptım. Daha minnacık boynunu kaldıramıyo.  Anne ve baba ikisi de giriyo yuvaya yavruya bi zarar vermezler demi ; (( bundan sonra yapmam gereken nedir arkadaşlar

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
haydi gözünüz aydın hayırlı olsun bundan sonrasını anne baba halleder siz yemini suyunu mamasını koyun karışmayın  :)

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
Bn mamayı haşlanmış yumurta ve petibör bisküviyi karştrp veriyorum yeterli olur mu acaba

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
Allah razı olsun. Şimdi mamayı hergün günde 1 defa versem yeterli demi birde haşlanmış yumurta ve bisküvidn başka ne katayım mamaya.?

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
Resm eklemeye çalışym ama olmuyo

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Gözünüz aydın . Yemini mamasinı suyunu verin ve fazla rahatsız etmeyin anne baba gerekeni yapar zaten

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Oktay AYKUT' Alıntı:
haydi gözünüz aydın hayırlı olsun bundan sonrasını anne baba halleder siz yemini suyunu mamasını koyun karışmayın  :)

siteden mama tarilerini araştırınız, onlarca mama tarifi var, ve kuşları rahatsız etmeyin, yuvalıgı sık sık açıp bakmayın...

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
Hepinizden Allah razı olsun ama ilk yavru bugün yuvaya baktığımda ölmüştü; (( sebebini anlayamadım çok Üzgünüm 1 gün yaşadı ancak. Sebep ne olabilir

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Aç kalmış olabilir anne baba beslemediyse. Buse hanım yavrunun kursağı dolu muydu boş muydu?

buse

Üyemiz
Adı
buse
Soyadı
canlı
Pek anlamadım ki yarısı beyazdı kursağnın yarısı böyle hava dolmuştu şanki 24 saat yaşadı sadece anne baba sürekli yavrunn yanındaydı ama çok üzüldüm ya neyse daha çıkacak 4 yavru var inşallah onlar ölmez ne önerirsiniz bundan sonrası için