İŞTE İKTİDAR İŞTE MUHALEFET...:)))

baris.kahveci

Üyemiz
Adı
BARIŞ
Soyadı
KAHVECİ
SELAMLAR
Videodaki  çiftler hakkında yorumlarınızı bekliyorum.ilk çiftin şuan 2 yumurtası var.özellikle verim alamadıgım 2.çift hakkında.
bu çifttin sanırım dişisi yemleri yere atıyor.strese girmemesi mümkün mü :)
şaka bir yana 2. çifti ayırsanmı bilemedim.zira 5 aydır dişi çekingen ve bize karşıda korkak davranışlar sergiliyor.ama erkege gün geçtikçede yakında davranıyor.kafasını kaşıyor.cere rengi beyazdan kahveye döndü.yuvayada sanki ilgisi olacak ilerki günlerde.degerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler
saygılar

MVI 2633

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
maşallah kuşlarınız çok güzel ama parçalı 2. çiftin dişisi hazır değil sanki erkeğin çok kızgın olmasına rağmen dişi pek yola gelmiyor bence biraz daha zaman verin sonlara gelmiş gibi onlarda

baris.kahveci

Üyemiz
Adı
BARIŞ
Soyadı
KAHVECİ
teşekkürler sezginbey birgün o erkegimde rüştünü ispat edecek inşallah.
saygılar

Ceryan

Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
Üglü
benim kuşlarda aynı videodaki 2. kuşlar gibi ama dişim biraz kızgın erkekde korkak :) dişi ellettirmiyo kendini çiftleştiklerinide görmedim biraz çekingenler ama dişi bayadır yuvasından çıkmıyo istemediği zaman erkeğide sokmuyo.

yani kafesini fazla sahipleniyo o yüzden ayırmayı bende düşünüyorum bi süreliğine ama kafamda bi kaç soru var onların cevabını alamadım. :) sen 5 ay iyi sabretmişsin :)

baris.kahveci

Üyemiz
Adı
BARIŞ
Soyadı
KAHVECİ
valla sabır sabır göbegim çatladı.bakalım kısmetse ayırmaya gerek kalmaz inşallah.
saygılar