işte rainbow hemde show jumbo

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
sitede ki bazı üretici arkadaşlar kuşlarının fotoğrafını ekleyip rainbow yazıyor fakat kuşlar rainbow olmuyor işte örnek  rainbow

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
arkadaşalr sizde paylaşın fotoğraf rainbow üzerine istişare yapalım gelişsin bilgimiz

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
behsat bey çok güzel kuş fakat yellow face skyblue spangle kuş rainbow değil. maşallah allah tüyü kadar yavru nasip etsin

unsal

Takipçi Üyemiz
Adı
unsal
Soyadı
ucak
maşaallah tam aradığım renk yavrusu olsada alsak

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
ben bu kuşlara neden rainbow deniyor anlamadım rainbow diyince gökkuşağının renklerini taşıması gerekiyor ama bu kuşlarda en fazla 3 renk var onun içinde bu kuşlara hiç merakım olmadı bence bu da bir pazarlama taktiği gibi geldi bana

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
özgür bey kuş harika avrupada ki en popüler renk bu kuşun rengi maşallah

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
ben bu kuşlara neden rainbow deniyor anlamadım rainbow diyince gökkuşağının renklerini taşıması gerekiyor ama bu kuşlarda en fazla 3 renk var onun içinde bu kuşlara hiç merakım olmadı bence bu da bir pazarlama taktiği gibi geldi bana
türkiyede dediğiniz doğru fakat yurt dışında özel seçilimle yeni ırklar oluşturuluyor. ayrıca türkiyede çek hollanda ingiliz diye ırklarda aynı sebeple anılıyor tamaen duygusal  evil_idea aslında bi yarışmalık  kuş vardır yarışma koşullarını sağlayan birde sağlamayan herneyse