teşekkür ederim bana ingiliz gibi geldi bu kuş ondan sordum.Yuvalık hakkında ise satın aldık yuvalığı ama sorun olmaz heraldeCihad ERGÜN' Alıntı:Belki görmüşsünüzdür tıpatıp aynı bir erkeğim var. bana çok iyi beslenmiş yerli demişlerdi ..
Ayrıca yuvalığın deliği çok büyük diye düşünüyorum..
Selamlar.. Hayırlı yavrular dilerim ..
Yine ustalarımız kesin cinsiyetini söyleyeceklerdir ..Hasan TUNA' Alıntı:teşekkür ederim bana ingiliz gibi geldi bu kuş ondan sordum.Yuvalık hakkında ise satın aldık yuvalığı ama sorun olmaz heralde
cihad kuşçuda sadece bu tarz vardı yapcak bişi yok aldım artıkCihad ERGÜN' Alıntı:Yine ustalarımız kesin cinsiyetini söyleyeceklerdir ..
Daha küçük girişli ve dikdörtgen tarzı yuvalıkları öneriyorlar genelde. Hem yavru kuşların korunması hem de annenin rahatlığı açısından..
Selamlar .
cihad ben senden büyükmüşüm yaşına baktımda, burdakiler hep büyük olduğundan seni de benden büyük sandımCihad ERGÜN' Alıntı:
teşekkürler iri olan kuşumda hafif ingiliz kırması gibi sankiFurkan GÜMÜŞ' Alıntı:Kuşlarınız yerli. Hayırlı ve bol yavrular.
allah razı olsunFurkan GÜMÜŞ' Alıntı:resimden görüldüğü kadar ikiside yerli dişinizde kızgın kısa sürede yumurtlar inşAllah.
Ondan eminimHasan TUNA' Alıntı:cihad ben senden büyükmüşüm yaşına baktımda, burdakiler hep büyük olduğundan seni de benden büyük sandım![]()
![]()
cihad kuşlarımız aynı![]()
olabilirCihad ERGÜN' Alıntı:Ondan eminimUstalarımın arasında çırak olarak takılıyorum bende
)
Evet aynıAynı kuluçkanın yavruları mı yoksam
![]()
![]()
Hasan TUNA' Alıntı:olabilir![]()