İşte sabahtan beri hakkında sorular sorduğum o çift

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Belki görmüşsünüzdür tıpatıp aynı bir erkeğim var. bana çok iyi beslenmiş yerli demişlerdi ..

Ayrıca yuvalığın deliği çok büyük diye düşünüyorum..

Selamlar.. Hayırlı yavrular dilerim ..

zelyot0

Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Tuna
Cihad ERGÜN' Alıntı:
Belki görmüşsünüzdür tıpatıp aynı bir erkeğim var. bana çok iyi beslenmiş yerli demişlerdi ..

Ayrıca yuvalığın deliği çok büyük diye düşünüyorum..

Selamlar.. Hayırlı yavrular dilerim ..
teşekkür ederim bana ingiliz gibi geldi bu kuş ondan sordum.Yuvalık hakkında ise satın aldık yuvalığı ama sorun olmaz heralde

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Hasan TUNA' Alıntı:
teşekkür ederim bana ingiliz gibi geldi bu kuş ondan sordum.Yuvalık hakkında ise satın aldık yuvalığı ama sorun olmaz heralde
Yine ustalarımız kesin cinsiyetini söyleyeceklerdir ..

Daha küçük girişli ve dikdörtgen tarzı yuvalıkları öneriyorlar genelde. Hem yavru kuşların korunması hem de annenin rahatlığı açısından..

Selamlar .

zelyot0

Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Tuna
Cihad ERGÜN' Alıntı:
Yine ustalarımız kesin cinsiyetini söyleyeceklerdir ..

Daha küçük girişli ve dikdörtgen tarzı yuvalıkları öneriyorlar genelde. Hem yavru kuşların korunması hem de annenin rahatlığı açısından..

Selamlar .
cihad kuşçuda sadece bu tarz vardı yapcak bişi yok aldım artık

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
resimden görüldüğü kadar ikiside yerli dişinizde kızgın kısa sürede yumurtlar inşAllah.

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
hayırlı akşamlar kuşlarınız  çekostavak erkeğiniz biraz iri  olabilir fakat ingiliz felan değildir  .dişiniz kızışmış durumdadır .  yuvalıgınızın deliğinin biraz buyuk olması bana göre herhangi bir sorun teşkil etmez bol yavru almanız dileğiyle iyi forumlar dilerim

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
kuşların ikisi de yerli. ancak ilk yerliyle başlayıp tecrübe kazandıktan sonra ing - jumboya geçmek daha iyi. çünkü bunlar pahalı kuşlar, olumssuzluklarda fazla zarar etmezsin

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Resim aldatıcı olabilir canlı görmedikce tam net bir sey söylemek zor ama ıngiliz değiller. Erkek çekoslovak olabilir. Cok yavru almanız dilegi ile.