İthal jumbo muhabbetler hakkında

angaramos

Takipçi Üyemiz
Adı
Fahri
Soyadı
ÖZÇELİK
Herkese merhaba.Arkadaşkar bu kasa bazlı 6000 tl 8000 tl 20 takım kuşlar satılıyor.Sadece bu kuşlarla hobihane kurmak ne kadar mantıklı.Birde bu kuşlar ıskarta çalışmaz diyenler var.Deneyip verim alanınız oldunu yada aldığını duyduğunuz.Bununla ilgili önerileriniz nedir

Ercan Uçar

Uzman Üyemiz
Adı
Ercan
Soyadı
Uçar
Önemli olan kuşun kalitesi ve siz hangi kalitede kuş beslemek istiyosunuz 150 liraya da show var 1500 lirayada kasa kuşları genelde vasıflı olmayan piyasa kuşu diye tabir ettiğimiz kuşladır eğer kurucağınız üretimhanede vasıflı kuslar üretmek istemiyosanız kasa kusu almanızda bir sakknca yok ama diyosanız güzel vasıflı kuslar beslemek istiyorum o zaman kasa kusları size göre değil .

Bir diğer konu da ithal kuşlara ıskarta kısır dölsüz denmesi :) bu tamamen kişilerin elimdeki kuşları faiş fiyatlara satmak istediğinden dolayı yada aldıgı kuslardan yumurta dahi alamayan hobicilerin kuşlara b**k atmasından baska birşey değildir .

Beslediğim ve ürettiğim kuşların geneli yurt dışı bilezikli ithal kuşlar sattıgım grtirdiğim kuşlardan yavru alan bir sürü dostum arkaşım abimde var . Yani bundemek oluyoki ithal kuş kısırdır diyenler bitaraflarından uyduruyotlar .

Size tavsiyem yeni başlıyorsanız showla değil yerli ve çekle başlamanız bu hobiye artı olarak eğer illa show beslicem diyorsanız en önemlisi ne kalitede kuşlar üretmek istediğinize karar verin kasa kuşu vs farketmez keyifli hobiler ;)

angaramos

Takipçi Üyemiz
Adı
Fahri
Soyadı
ÖZÇELİK
peki ercan bey bu piyasa kuşu değiniz kuşlardan vasıflı kuş alma ihtimali varmıdır.Yani genleri sağlam kuşlar olabilirlermi

Ercan Uçar

Uzman Üyemiz
Adı
Ercan
Soyadı
Uçar
Fahri ÖZÇELİK' Alıntı:
peki ercan bey bu piyasa kuşu değiniz kuşlardan vasıflı kuş alma ihtimali varmıdır.Yani genleri sağlam kuşlar olabilirlermi
Yani tenekeden altın çıkartmak istiyorsanız deneyin derim :) ama bu işler genlerle alakalı olduğu için millet milyarlar harcarken 150 liralık bir kuştan beklentiniz ne denli olur bilmiyorum :)