İthal Toptan Muhabbet Kuşu Ve Papağan Satışı

Turkuaz Pet

Yeni Üyemiz
Adı
Mesut
Soyadı
evci
.Sitemiz yerli üreticilere hizmet ettiği için; Bu tür (İthal kuş) ilanlarını tasvip etmemektedir.

Turkuaz Pet

Yeni Üyemiz
Adı
Mesut
Soyadı
evci
  Sitemiz yerli üreticilere hizmet ettiği için; Bu tür (İthal kuş) ilanlarını tasvip etmemektedir.

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
HAYIRLI SATIŞLAR FİYAT LİSTELERİ OLSA FİKİR SAHİBİ OLURDUK.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
KONU İKİ KERE AÇILMIŞ İTHAL KUŞ SATIŞ SİTESİ DEĞİL PAYLAŞIM SİTESİ VE YERLİ KUŞ YETİŞTİRİÇİLERİNİN ELİNDEKİ FAZLA OLAN SULTAN CENNET PAPAGINI YERLİ ÜRETİM MUHABBET KUŞU FAZLALIKLARINI DUYURDUĞU SİTE BURASI YANLIŞ BİLMİYORSAM

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
ilker ERTÜRK' Alıntı:
KONU İKİ KERE AÇILMIŞ İTHAL KUŞ SATIŞ SİTESİ DEĞİL PAYLAŞIM SİTESİ VE YERLİ KUŞ YETİŞTİRİÇİLERİNİN ELİNDEKİ FAZLA OLAN SULTAN CENNET PAPAGINI YERLİ ÜRETİM MUHABBET KUŞU FAZLALIKLARINI DUYURDUĞU SİTE BURASI YANLIŞ BİLMİYORSAM
Bugün üye olmuş, ilanını yapiştırmış, telefonunu yazmış, ikinci ilana kadar töbe birdaha girmez...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
yaşantı biçimleri ve koNUMlarınız itibarı ile kuşlarınız inşallah TÜRKİYENİN EN SON KURULMUŞ KURUCULARI VE ÜYELERİ İLE PAYLAŞTIKÇA ARTAN BİR SİTEDESİNİZ VE SENİNKİ ŞAMDA HURMA SATMAYA BENZİYOR BU BENİM VE BENİM GİBİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIN FİKİRLERİ YANİ İTHAL KUŞLARLA SİZLER BU İŞTEN VAZGEÇİN DİYORSUN AMA MALESEF İNŞALLAH PETLERE SATARSIN SLM