yasko35
Takipçi Üyemiz
ABİLERİM BEN NEZAMANDIR DEEP VİTAMİN DENİLEN VİTAMİNİ KULLANIYORUM SIZCE GÜZEL Mİ SAKINCASI WARMI YADA ONERE BİLCEGİNİZ VİTAVİN WARMI HEPSİNİN CEVABINI SİZE ZAMET BEKLİYORUMM
Yasin ÇAVDAR.' Alıntı:ABİLERİM BEN NEZAMANDIR DEEP VİTAMİN DENİLEN VİTAMİNİ KULLANIYORUM SIZCE GÜZEL Mİ SAKINCASI WARMI YADA ONERE BİLCEGİNİZ VİTAVİN WARMI HEPSİNİN CEVABINI SİZE ZAMET BEKLİYORUMM
merak etmeyin avi-vitide kullandım hem suda tam anlamıyla çözünmüyor ayrıca suluğun kenarında tortu bırakıyor ayrıca 2 saat kalınca leş gibi kokuyor ve hiç bir faydasınıda görmedim pet shopların satması için üretilmiş fason bir ürünAbdullah ADEMOĞLU' Alıntı:![]()
Bunu kullanmanı tavsiye ederim. Dediğin markadan daha kalitelidir.
Ayrıca toz halindedir ve sıvı formdaki vitaminler havayla temas ettikten sonra kısa zamanda özelliğini yitirirler.
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:![]()
Bunu kullanmanı tavsiye ederim. Dediğin markadan daha kalitelidir.
Ayrıca toz halindedir ve sıvı formdaki vitaminler havayla temas ettikten sonra kısa zamanda özelliğini yitirirler.
Tortu ve koku tamamda, işe yaramadığını nasıl anladınız onu merak ettim.Gökhan YILDIZLI' Alıntı:merak etmeyin avi-vitide kullandım hem suda tam anlamıyla çözünmüyor ayrıca suluğun kenarında tortu bırakıyor ayrıca 2 saat kalınca leş gibi kokuyor ve hiç bir faydasınıda görmedim pet shopların satması için üretilmiş fason bir ürün
ben yazın kullandım kullandıktan 2 saat sonra kafes leş gibi kokuyordu ayrıca işe yaramadığınıda kuşlar zaten salonda duruyordu kullanmadan öncekiyle kullandıktan sonrası arasındaki kıyaslamada hiçbir fark göremedim.Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:Tortu ve koku tamamda, işe yaramadığını nasıl anladınız onu merak ettim.
Ki, nedense ben kullanınca 2 saatte kokmuyor, 24 saati buluyor. Tortu olduğu doğrudur.
bende ölçüsünde ve hafta 2 kez kullandım hatta 24 saat bekletmedim ki sulukta bekletilen vitaminin 6-7 saat içinde etsisinin yarıya indiğinide biliyorum,ne için vitamin kullanırız kuşun ihtiyacı olduğu için değilmi kuşun vitamine ihtiyacı olup olmadığını biliyormuyuz ki zannetmiyorum onun için sağlıklı ve kıpır kıpır bir kuşa vitamin kullanılmasından yana değilim benim demek istediğim bu.Gökhan ÇAKAY' Alıntı:adaşım hafta da 1 veya 2 defa kuşlara ölçüsünde verilen vitaminin hiç bir zararı olmaz ama ölçüyü fazla kaçırıpta haftalarca suluk içinde bekletirsen tabiki zararlı olur bende yıllardır avivit multivitamin kullanıyorum ne tüy dökme ne de başka bir sorunla karşılaştım buda benim görüşüm