İYİ AKŞAMLAR SİZE SORUM OLACAK VİTAMİNLERLE İLGİLİ

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
ABİLERİM BEN NEZAMANDIR DEEP VİTAMİN DENİLEN VİTAMİNİ KULLANIYORUM SIZCE GÜZEL Mİ SAKINCASI WARMI YADA ONERE BİLCEGİNİZ VİTAVİN WARMI HEPSİNİN CEVABINI SİZE ZAMET BEKLİYORUMM

bravo

Takipçi Üyemiz
Adı
ABC
Soyadı
abc
Yasin ÇAVDAR.' Alıntı:
ABİLERİM BEN NEZAMANDIR DEEP VİTAMİN DENİLEN VİTAMİNİ KULLANIYORUM SIZCE GÜZEL Mİ SAKINCASI WARMI YADA ONERE BİLCEGİNİZ VİTAVİN WARMI HEPSİNİN CEVABINI SİZE ZAMET BEKLİYORUMM

Aynen bende Deep kullanıyorum ama orta kalite bişi

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Ben de yeni aldım çok fazla deneyimim olmadı ama ayarını iyi tutturmalısın . Zira güçlü bir vitamin diyorlar :)

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
piyasadaki en kalitesiz vitamindir en iyi vitamin süpervit forte dir ama bana kalsa hiç vitamin kullanmayın gereksiz vitamin kullanımı hayvanı tüye sokar

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu

Bunu kullanmanı tavsiye ederim. Dediğin markadan daha kalitelidir.
Ayrıca toz halindedir ve sıvı formdaki vitaminler havayla temas ettikten sonra kısa zamanda özelliğini yitirirler.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:

Ayrıca toz halindedir ve sıvı formdaki vitaminler havayla temas ettikten sonra kısa zamanda özelliğini yitirirler.
merak etmeyin avi-vitide kullandım hem suda tam anlamıyla çözünmüyor ayrıca suluğun kenarında tortu bırakıyor ayrıca 2 saat kalınca leş gibi kokuyor ve hiç bir faydasınıda görmedim pet shopların satması için üretilmiş fason bir ürün

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
merak etmeyin avi-vitide kullandım hem suda tam anlamıyla çözünmüyor ayrıca suluğun kenarında tortu bırakıyor ayrıca 2 saat kalınca leş gibi kokuyor ve hiç bir faydasınıda görmedim pet shopların satması için üretilmiş fason bir ürün
Tortu ve koku tamamda, işe yaramadığını nasıl anladınız onu merak ettim.
Ki, nedense ben kullanınca 2 saatte kokmuyor, 24 saati buluyor. Tortu olduğu doğrudur.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Tortu ve koku tamamda, işe yaramadığını nasıl anladınız onu merak ettim.
Ki, nedense ben kullanınca 2 saatte kokmuyor, 24 saati buluyor. Tortu olduğu doğrudur.
ben yazın kullandım kullandıktan 2 saat sonra kafes leş gibi kokuyordu ayrıca işe yaramadığınıda kuşlar zaten salonda duruyordu kullanmadan öncekiyle kullandıktan sonrası arasındaki kıyaslamada hiçbir fark göremedim.

gcakay

Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
ÇAKAY
bende aynı görüşteyim 24 saat sonra anca bir koku oluşuyor ve tortu da  bıraktığı bir gerçek niye tüy döksün ki vitamin tüy döktürmez tüy dökümünü hızlandırır yanlışmıyım sizce

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
yanlış düşünüyosunuz araştırın haklı olduğumu göreceksiniz fazla ve gereksiz kullanılan vitamin hayvanı tüye sokar ve o kuşun üremesini geciktirir, kötülemek için söylemiyorum merak etmeyin tüm vitaminleri kullandım hepsiyle ilgili fikrimi söyleyebilirim size ama içlerinde en iyisi süpervit-forte tek geçerim, ama artık hastalık harici hiç birini kullanmıycam

gcakay

Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
ÇAKAY
adaşım hafta da 1 veya 2 defa kuşlara ölçüsünde verilen vitaminin hiç bir zararı olmaz ama ölçüyü fazla kaçırıpta haftalarca suluk içinde bekletirsen tabiki zararlı olur bende yıllardır avivit multivitamin kullanıyorum ne tüy dökme ne de başka bir sorunla karşılaştım buda benim görüşüm

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Gökhan ÇAKAY' Alıntı:
adaşım hafta da 1 veya 2 defa kuşlara ölçüsünde verilen vitaminin hiç bir zararı olmaz ama ölçüyü fazla kaçırıpta haftalarca suluk içinde bekletirsen tabiki zararlı olur bende yıllardır avivit multivitamin kullanıyorum ne tüy dökme ne de başka bir sorunla karşılaştım buda benim görüşüm
bende ölçüsünde ve hafta 2 kez kullandım hatta 24 saat bekletmedim ki sulukta bekletilen vitaminin 6-7 saat içinde etsisinin yarıya indiğinide biliyorum,ne için vitamin kullanırız kuşun ihtiyacı olduğu için değilmi kuşun vitamine ihtiyacı olup olmadığını biliyormuyuz ki zannetmiyorum onun için sağlıklı ve kıpır kıpır bir kuşa vitamin kullanılmasından yana değilim benim demek istediğim bu.

-orhan--

Takipçi Üyemiz
Adı
Orhan
Soyadı
ESKİCİOĞLU
Açık ve Net Olmak Gerekirse Avi Serisi Pek İşe Yaramaz Sırasız Olarak Sana 3 İsim Söyleyeceğim Bu 3'üde Müthiştir Bulmanı Tavsiye Ederim..
1)Deminavita
2) Evitse-Forte
3) SüperVit

gcakay

Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
ÇAKAY
evitse forte benim bildiğim antibiyotik türü ama

gcakay

Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
ÇAKAY
acaba ben mi yanlış bilgilendirildim arkadaşlar

Ürün ile ilgili detaylı bilgi
Tanımı:
Antioksidan etkili, E vitamini + selenyum kombinasyonu.
Bilesimi:
1 poşet (100 gram) içinde,
E vitamini ………………………………….. 3.000 mg.
Sodyum selenit ……………………………….. 20 mg.
mevcuttur.
Kullanım Alanı:
a- Kümes Hayvanlarında:
* Damızlıklarda yumurta verimi ve kuluçka randımanı düşüklüğü, horozlarda sterilite,
* Civciv ve piliçlerde hareket bozuklukları (encephalomalacie),
* Kas distrofileri ve karaciğer nekrozu,
* Eksudatif diathese,
* Yemlerdeki E vitamini yıkımının içme suyu ile telafisi,
* Isı stres’i, yem tüketimi azalması ve diğer stres hallerinde kullanılır.
b- Çiftlik Hayvanlarında:
* Beyaz Kas Hastalığı tedavisi,
* Fertilite düşüklüğü,
* Tutukluk, takatsızlık, paresis, kaslar da dejenerasyon atlarda paralitik myoglobinurie, zafiyet halleri ve hastalıkların nekahat devrelerinde kullanılır.
Doz ve Uygulama Şekli:

a- Kanatlılarda ve diğer kümes hayvanlarında:
* Koruyucu amaçla, 40 litre içme suyuna 1 poşet (100 gram) katılır.
* Hastalık çıktığında, tedavi ve koruma amacıyla 20 litre içme suyuna 1 poşet (100 gram) katılır. Bu uygulama 5-7 gün devam eder.
b- Çiftlik Hayvanlarında:
* Evit-Se Forte içme sularına katma, yahut da su veya sütle karıştırılıp içirilmek suretiyle kullanılır.
* Beyaz Kas Hastalığı tedavisinde, 10 kuzu veya oğlağa 1 poşet (100 gr.), 2-5 buzağıya 1 poşet (100 gr.) verilir. İyileşme olmadığı taktirde 3 gün sonra tedavi tekrarlanır.
* Koruyucu olarak aynı doz verilir. 3 hafta sonra tekrarlanır.
* Gebeliğin son ayında koyun ve keçilerde, 4-5 hayvana 1 poşet (100 gr.) olarak, 2 veya 3 uygulama yapılır.
* Sığır ve atlarda 1 poşet (100 gr.) verilir. Gerekirse 10 gün sonra tekrarlanır.
Ambalaj Şekli:

100 gramlık alüminyum folyo poşet.

NOT: Antioksidan nedir?

Vücut hücreleri tarafından üretildiği gibi, gıdalarla da alınan bir grup kimyasal maddedir. Gıdalarla alınan en önemli antioksidanlar, betakaroten, E ve C vitaminleridir. nerede diğer multivitaminler peki hala vitamin diyorsanız şaşıyorum

ALINTIDIR