Ç çapkın Uzman Üyemiz Katılım 15 Eki 2012 Mesajlar 882 Konum BALIKESİR Adı Oğuzhan Soyadı KOBACIK 31 Ara 2013 #1 Tüm arkadaşlarımın abilerimin ve ablalarımın yeni yılını kutluyorum . Yeni yıl sizlere sağlık başarı mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum . Herşey gönlünüzce olması dileğiyle alkisd rotfl thumbsupbo
Tüm arkadaşlarımın abilerimin ve ablalarımın yeni yılını kutluyorum . Yeni yıl sizlere sağlık başarı mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum . Herşey gönlünüzce olması dileğiyle alkisd rotfl thumbsupbo
E euphrates Uzman Üyemiz Katılım 17 Eki 2013 Mesajlar 302 Konum Mersin Adı Fırat Soyadı Akad 31 Ara 2013 #2 Bütün arkadaşların ve seninde yeni yılın kutlu olsun herşey gönlünce olsun
F FAHRÜYEALYA Uzman Üyemiz Katılım 19 Tem 2011 Mesajlar 604 Konum MANİSA Adı Mutlu Soyadı ERTUĞRUL 31 Ara 2013 #3 Tüm islam alemine hayırlı,bolluk ve bereketli bir yıl dilerim.
O oktay aykut Uzman Üyemiz Katılım 20 May 2012 Mesajlar 543 Konum kocaeli gebze Adı oktay Soyadı aykut 31 Ara 2013 #4 Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı: Tüm islam alemine hayırlı,bolluk ve bereketli bir yıl dilerim. Genişletmek için tıkla ...
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı: Tüm islam alemine hayırlı,bolluk ve bereketli bir yıl dilerim. Genişletmek için tıkla ...
D durukan Üyemiz Katılım 5 Eki 2013 Mesajlar 38 Konum İSTANBUL Adı DURUKAN Soyadı KUŞTEPESİ 1 Ocak 2014 #5 İyi seneler arkadaşlar...