İZMİR İÇİ YERLİ YAVRULAR ARIYORUM

suat14

Üyemiz
Adı
suat
Soyadı
güzel
Herkese selemlar, yeni kurmuş olduğum 250 çiflik üretim hanemi tamamladım.şimdi kafesleri yavrularla renklendirmek kaldı . ilk etap olarak

90 takım kuşa ihtiyacım vardır, bana bu konuda yardımcı olucak arkadaşlardan telefon bekliyorum,hepinize şimdiden teşekkür ediyor

tüyleri kadar kuşunuz olsun diyorum hayırlı satışlar

SUAT  GÜZEL

0532 570 41 12

M.Emin

Üyemiz
Adı
Mehmet emin
Soyadı
Tüfekçi
Selamlar..
Yanlış anlamadıysam yavru olarak alıp sizmi çift edip takımlamayı düşünüyorsunuz.?

M.Emin

Üyemiz
Adı
Mehmet emin
Soyadı
Tüfekçi
Hocam. Elimde kendime ayırdığım 3 4 5 aylık 15 20 takım  civarı geneli Spangle kuşlar varda diğerleri 2 3 hafta sonra çoğu yeme düşer 1 2 haftada kuşları yemde bekletilirim o zaman 100 takımı aşar eğer o zamana kadar bulamazsanız yardımcı olmaya çalışırım.

suat14

Üyemiz
Adı
suat
Soyadı
güzel
güzel kardeşim teşekkür ederim ben hepsi yavru olsun istiyorum kendim eşlicem ve kuşu bilmem gerekir o yüzden yavru istiyorum

acele etmiyorum zamanım çok  yerin nerde uğrayabilirim ozaman konuşur kuşlarıda görürüm