İZMİR KUŞ PAZARI REZALETİ

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Ünal TAN' Alıntı:
tarım köy işleri bakanlığı sonunda oraya el atabilmiş demek.bir kaç kez gezme fırsatım oldu tüysüz kuşları bile toptan 5 tl den satıyorlardı..

Onlar satsın ceplerine 3-5 kuruş para girsin de gerisi onlar için önemli değil maalesef. :( Birde şöyle bir düşüncem var pazarda hayvanlarına böyle işkence çektiren bir kişi ya da dediğiniz gibi tüyleri olmasa da "Elimden çıksın da kaça çıkarsa çıksın." düşüncesiyle hareket eden bir kişinin bir de kuşlara baktığı yeri ve oradaki hayvanların ne durumda olduğunu düşünemiyorum bile!

kano35

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM KENAN
Soyadı
ŞENCİ
bundan sonra onları gizli kameraya çekip tvlere yollamayı hedefliyorum.
çünkü pazardan çıkıp sanayi içine girdiğimizde bir dükkan önüne zincirle bağlanmış bir köpecik gördük önünde 2 dilim ekmek ve hayvan zayıflıktan öldü ölecek ve bitten kaşına kaşına heryeri kan içindeydi.onu video ve resimledik o görüntüleri gerekli merciye göndereceğiz inşallah.ama kuş pazarı çok daha vahim :(

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Kazım Kenan ŞENCI' Alıntı:
bundan sonra onları gizli kameraya çekip tvlere yollamayı hedefliyorum.
çünkü pazardan çıkıp sanayi içine girdiğimizde bir dükkan önüne zincirle bağlanmış bir köpecik gördük önünde 2 dilim ekmek ve hayvan zayıflıktan öldü ölecek ve bitten kaşına kaşına heryeri kan içindeydi.onu video ve resimledik o görüntüleri gerekli merciye göndereceğiz inşallah.ama kuş pazarı çok daha vahim :(
Abi bu gibi durumlarda Türkiye'de hiç kimse ses çıkarmıyor 3 maymunu oynuyor adete memurlar. Yurtdışından Üretimhane kurallarını yasa yapıyorlar ama hayvan haklarını takan yok. İnşallah allah o hayvancağızlara acı çektiren hayvanlara daha çok acı çektirir.

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
hayvan olan tekme atan.tekme atılanın şuçu yok hayvanın eline düştüyse ne yapsın garibim...lanet olsun böyle insanlara..