T taskin90 Üyemiz Katılım 21 Eki 2012 Mesajlar 93 Konum izmir Adı Taşkın Soyadı KUZU 22 Ara 2012 #1 arkadaslar yarın pazar malumunuz ızmır kus pazarı kuruluyormuş pekı nerede ben gıda carsısı ızsunun karsısında dıye bılıyorum fakat yerı degıstı falan denıldı bı gezıp gormek ıstıyorum yerını net bılen yardımcı olursa sevınırım teşekkurler
arkadaslar yarın pazar malumunuz ızmır kus pazarı kuruluyormuş pekı nerede ben gıda carsısı ızsunun karsısında dıye bılıyorum fakat yerı degıstı falan denıldı bı gezıp gormek ıstıyorum yerını net bılen yardımcı olursa sevınırım teşekkurler
T taskin90 Üyemiz Katılım 21 Eki 2012 Mesajlar 93 Konum izmir Adı Taşkın Soyadı KUZU 22 Ara 2012 #2 arkadaşlar yok mu bılen ?
Ş şevket çağlar Uzman Üyemiz Katılım 10 Tem 2012 Mesajlar 533 Konum izmir Adı ŞEVKET Soyadı ÇAĞLAR 22 Ara 2012 #3 NEREDEN GİDECEKSİNİZ
T taskin90 Üyemiz Katılım 21 Eki 2012 Mesajlar 93 Konum izmir Adı Taşkın Soyadı KUZU 22 Ara 2012 #4 abi bucadayım ama gıda carsısı bogazıcı falan avcumun ıcı gıbı bılırım sadece yerını bılmıyorum kuş pazarının ızsunun karsısındaydı eskıden gıda carsısında hala ordamı yoksa baska bı yerdemı baska bı yerdeyse nerede saolasın abı
abi bucadayım ama gıda carsısı bogazıcı falan avcumun ıcı gıbı bılırım sadece yerını bılmıyorum kuş pazarının ızsunun karsısındaydı eskıden gıda carsısında hala ordamı yoksa baska bı yerdemı baska bı yerdeyse nerede saolasın abı
O Olympos35 Yeni Üyemiz Katılım 9 Kas 2012 Mesajlar 15 Konum İzmir Adı Görkem Soyadı Şengül 22 Ara 2012 #5 Ağır bakımın durağı var ondan 1 durak sonra inceksiniz yada ağır bakım durağında inin 5 dakika yürüyün sgk arkasında kalıyor
Ağır bakımın durağı var ondan 1 durak sonra inceksiniz yada ağır bakım durağında inin 5 dakika yürüyün sgk arkasında kalıyor
Ş şevket çağlar Uzman Üyemiz Katılım 10 Tem 2012 Mesajlar 533 Konum izmir Adı ŞEVKET Soyadı ÇAĞLAR 22 Ara 2012 #6 MTK tekstilciler çarşısının ikinci girişinin tam karşı sokağına gir . eski taç sanayiinin orada açılıyor.
MTK tekstilciler çarşısının ikinci girişinin tam karşı sokağına gir . eski taç sanayiinin orada açılıyor.
T taskin90 Üyemiz Katılım 21 Eki 2012 Mesajlar 93 Konum izmir Adı Taşkın Soyadı KUZU 22 Ara 2012 #7 eywallah ustalar teşekkurler